Säljare/blivande VD till Räckeskungen!

Säljare/blivande VD till Räckeskungen!

Just nu söker vi en Säljare/blivande VD att driva och utveckla bolaget Räckeskungen mot fortsatta framgångar. Idag är vi en relativt liten spelare med enorm tillväxtpotential och en stabil grund. Är du en handlingskraftig säljare med ambitionen att axla en mer ledande roll i ett växande bolag? Här finns en otroligt fin möjlighet för rätt person. Har du vad som krävs?

I denna roll arbetar du aktivt med försäljning; våra kunder är återförsäljare, direktkunder, byggherrar och småhustillverkare, främst i Stockholmsområdet. Du kommer vara inblandad i det mesta innefattande Räckeskungens utveckling, med tanken att du så småningom ska ta ett övergripande ansvar över organisationen. I dagsläget är det ägaren som har denna operativa roll i bolaget.

Det viktigaste för att lyckas är att du går in med full kraft och gör ditt bästa. Du är engagerad, nyfiken och har förmågan att lyfta och inspirera andra. Du är en problemlösare som inte är rädd för att ta egna beslut. Du är säljare ut i fingerspetsarna som älskar att mäta resultat och alltid ligga steget före.

Vi erbjuder dig att arbeta med en produkt av högsta kvalitet på en het marknad + fast lön med provisionsdel, samt goda möjligheter till delägarskap.

Ansökan: Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

Om oss: Räckeskungen säljer och marknadsför altanräcken och balkongräcken av högsta kvalitet, gjorda i glas. Vi har kontor och lager i Vällingby i utkanten av Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och omsätter idag dryga fyra miljoner. Räckeskungen är en del av Hintal AB. Hintal AB grundades av Beijerinvest år 1970 och arbetar med handel och tillverkning av industriprodukter sedan mer än 40 år. Hintal AB ingår i en företagsgrupp (Nötudden Invest AB och Exator AB) med bred industriell kompetens och med total omsättning på 500 mkr.

www.rackeskungen.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)