Financial Controller till Quickspin – ett snabbväxande företag i spelbranschen med höga ambitioner!

Financial Controller till Quickspin – ett snabbväxande företag i spelbranschen med höga ambitioner!

Nu söker vi en prestigelös och lösningsorienterad Financial Controller. I din roll kommer du att ha ett nära samarbeta med dina kollegor på ekonomifunktionen där ni tillsammans ser till att leverera hög standard på redovisningen samt ta fram beslutsunderlag till chefer och ledning. Hos oss får du möjlighet att utveckla rutiner och processer och framförallt jobba i en utvecklande och innovativ arbetsmiljö. Resan har bara börjat, vill du följa med på vår fortsatta resa?

Som anställd på Quickspin får du arbeta med många härliga kollegor i en av världens mest spännande och kreativa branscher. Vårt huvudkontor ligger på Drottninggatan i Stockholm och kontoret är fyllt av talangfulla människor från hela världen. På Quickspin är företagskulturen alltid i centrum och vi rankats idag högt för våra utmärkande resultat i medarbetarundersökningar. Vi vet att vår kultur speglar resultatet i det vi gör varje dag, så vi ser till att ha ett roligt, utmanande och belönande arbete att gå till - varje dag.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Ansvara för och kvalitetssäkra månads- och årsbokslut samt årsredovisning för Quickspin och systerbolaget Mobenga
  • Koncernrapportering till moderbolaget Playtech
  • Analys av resultat- och balansräkning samt rapportering och framtagande av statistik
  • Delaktig i budgetprocessen
  • Utveckla och implementera nya rutiner och arbetssätt
  • Effektivisera och optimera systemstöd samt driva digitaliseringsprojekt
Din Profil

Vi söker dig som har arbetat med kvalificerat redovisningsarbete i minst 5 år, du har erfarenhet av att arbeta i engelsktalande koncerner och trivs med att jobba med utveckling och effektivisering. Du är van att arbeta högt som lågt och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vidare har du lätt för att sätta dig in i olika affärssystem och är en duktig Excel-användare. Har du tidigare arbetat i digitala branscher är det starkt meriterande.

För att vara framgångsrik i rollen är du analytisk, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du lösningsorienterad, engagerad och drivs och motiveras av att arbeta i en rörlig miljö där du får ta initiativ. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är din utpräglade sociala sida samt din humor. Lättsamhet, ansvarsfullhet och kreativa idéer är också något som uppskattas!

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Quickspin med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Schramm på telefon 073-695 36 10 eller Peter Cucarano på telefon 070-498 28 36.

Om Quickspin

Quickspin utvecklar och levererar videoslots som spelas online på stationära eller mobila enheter. Bolaget är leverantör till bland annat Unibet, Betsson, Mr Green och Casumo. Quickspin grundades 2011 och är ett snabbväxande företag. Idag är vi ca 90 anställda och vi vill fortsätta att växa och bli de absolut bästa på det vi gör - skapa innovativa och roliga videoslots som spelarna älskar.

Gå gärna in och kika på Qucikspins hemsida och/alt Quickspins YouTubekanal
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 16 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!