Account Manager till Quickchannel

Account Manager till Quickchannel

Vill du jobba med att hjälpa kunder bli effektivare med den senaste teknologin inom streaming och webb-TV? Då har du en chans att vara med om ett fantastiskt äventyr med oss. Vi växer så vi knakar och vi behöver dig!

Det är i en vindsvåning i Gamla stan som du hittar Quickchannels huvudkontor och där denna tjänst är placerad. Här arbetar lite mer än hälften av oss, ett gäng i olika funktioner och roller så som sälj, leverans, support, HR och CEO. Vårt systerkontor finns i Strängnäs, Stallarholmen, där all vår back- och frontend utveckling sker, ekonomi och där även vår grundare verkar.

Om dig och tjänsten
Vi på Quickchannel söker dig som har tidigare erfarenheter och goda resultat av lösningsförsäljning eller konsultativ försäljning B2B. Du älskar att skapa och utveckla relationer samt generera affärer med nya kunder men även med befintliga. Här får du möjligheten att arbeta mot både privata och offentliga sektorn på den svenska och nordiska marknaden. I kontakt med kunder är du i ditt ess driver processer på flera nivåer inom mindre och större organisationer och ofta över en längre tid utan att tappa fokus.

Verktyg för att stötta i försäljningsprocessen är CRM systemet Upsales och när du har sålt till en kund sker en bra överlämning till leveransteamet och vår interna support.

Har du arbetat med eller har ett intresse för teknik är det självklart ett plus. Men att du är flytande i både tal och skrift i svenska och engelska är ett måste.

Om du är en av oss
Hos oss kommer du få vara en del av ett sammansvetsat gäng med högt i tak. Vara med och fira och planera på våra konferenser och kickoff, vår som höst. Denna vår beger vi oss till Spanien för att tillsammans sätta nya mål för Quickchannel 3.0.
Komma in i julstämningen vid det årliga julbordet samt hänga med kollegerna på fredags AW på kontoret. För att vi ska orka med detta utöver allt vad vardagen innebär så har vi självklart även ett bra friskvårdsbidrag att ta del av.

Vi tror på utveckling på alla möjliga ledder så har du ambitionen så ger vi dig gärna förutsättningen. Detta är en heltidstjänst med en baslön plus provision utan tak.

Ansökan
På Quickchannel värderar vi följande egenskaper hos varje individ: Driven, Engagerad, Positiv, Ödmjuk, Hjälpsam och Samarbetsvillig. Stämmer även detta överens med dig? Skicka då din ansökan tillsammans med CV och en kort presentation av dig senast den 31 april 2019.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kontakta Tina Bergdahl, rekryterare, 08-525 23 572 eller Viktor Hedström, CEO, 08-525 23 571
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.quickchannel.se
Sista ansökningsdag 1 juni 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Vi hjälper organisationer att kommunicera effektivare med video och streaming.

Quickchannel utvecklar och säljer marknadens bästa streaming och online videolösningar för våra kunder och partners. Fokuserat på användarvänlighet, användarupplevelse och skalbarhet är kärnan i vår plattform. All utveckling av tjänsten och plattformen är med användaren i fokus för att underlätta deras arbetsflöde i sin dagliga kommunikation.

Vi har idag över 15 partners världen över och vi har kunder inom publik och privat sektor med kunder såsom Telia, Arbetsförmedlingen, Skanska och SPP.