Financial Controller till QuickSpin

Financial Controller till QuickSpin

Nu hjälper vi QuickSpin att utöka sitt ekonomiteam med ytterligare en stjärna. QuickSpin söker dig som har ett sinne för siffror samt driv och vilja att utveckla ekonomifunktionen framåt. Värdesätter du samarbete, flexibilitet samt att jobba i en utvecklande och kreativ arbetsmiljö? Häng då med på QuickSpins fortsatta resa framåt - den har bara börjat!

Som anställd på QuickSpin får du arbeta med många härliga kollegor i en av världens mest spännande och kreativa branscher. Huvudkontoret ligger på Drottninggatan i Stockholm och här jobbar du tillsammans med många talangfulla människor från hela världen. På QuickSpin är företagskulturen alltid i centrum och bolaget rankas idag högt för deras utmärkande resultat i medarbetarutvärderingar. Kulturen genomsyras av glädje, kreativitet, engagemang och utmaningar.

Som Financial Controller på QuickSpin kommer du att ha ett nära samarbeta med dina kollegor på ekonomifunktionen.

I rollen ingår bland annat att arbeta med:
  • Budget- och prognosprocessen
  • Upprättande och kvalitetssäkring av månads- och årsbokslut
  • Utvecklande av bolagets ekonomiprocesser, system och arbetsrutiner
  • Effektivisering av systemstöd samt driva digitaliseringsprojekt
  • Utveckling och framtagande av rapporter
  • Extern och intern finansiell rapportering
  • Ad hoc-analyser
Din Profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet från revision eller som Financial Controller samt varit delaktig i förändringsarbete kopplat till ekonomiprocesser och system. Då QuickSpin är inne i en stark tillväxtfas är det viktigt att du trivs med att arbeta högt som lågt samt vill vara en del att vidareutveckla ekonomifunktionen. Har du tidigare erfarenhet från tillväxtbolag eller entreprenöriella bolag är det meriterande.

För att vara framgångsrik i rollen är du analytisk, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du lösningsorienterad, engagerad och drivs och motiveras av att arbeta i en snabbrörlig miljö där du får ta initiativ och har möjlighet att påverka. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är din sociala sida. Lättsamhet och kreativa idéer är också något som uppskattas!

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Quickspin med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta eller Michaela Järnvall på michaela.jarnvall@mpya.se eller Åsa Schramm på asa.schramm@mpya.se. Urval och intervjuer kommer att ske i andra delen av augusti - välkommen med din ansökan!

Om QuickSpin

Quickspin utvecklar och levererar videoslots som spelas online på stationära eller mobila enheter. Bolaget är leverantör till bland annat Unibet, Betsson, Mr Green och Casumo. Quickspin grundades 2011 och är ett snabbväxande företag. Idag är vi ca 90 anställda och vi vill fortsätta att växa och bli de absolut bästa på det vi gör - skapa innovativa och roliga videoslots som spelarna älskar.

Gå gärna in och kika på Qucikspins hemsida och Quickspins YouTubekanal
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 15 sept 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!