Mötesbokare till Qualifier

Mötesbokare till Qualifier

Om tjänsten

Är du en målinriktad och driven person som älskar att jobba mot högt uppsatta mål? Med rätt inställning och attityd kommer du att komma långt i det här jobbet! Vi söker just nu en Sales Development Representative till Qualifier. Du kommer få ta del av utbildning och coachning i mötesbokning för att kunna prestera på bästa sätt. I rollen är det du som skapar affärer och möten och blir därför en av de viktigaste kuggarna inom bolaget. Du kommer att kontakta nya kunder inom Sverige för att berätta om värdet med Qualifier och hur ni kan hjälpa företagen att lyckas med öka sin försäljning och marknadsnärvaro mot deras kunder. De potentiella kunderna når du via mötesbokning via telefon och dator. Du kommer att jobba i ett dedikerat, sammansvetsat och engagerat team som verkligen är måna om att alla ska lyckas med sina mål och som ständigt strävar efter att nå ökade resultat.

Dina arbetsuppgifter
  • Du kommer att identifiera nyckelpersoner i organisationer inom olika typer av branscher. Därefter kommer du kommunicera värdet av att använda Qualifier och boka in möten med personer du pratar med över telefon.
  • Du skapar efterfrågan genom att bearbeta marknaden och följa upp befintliga leads.
  • Du följs upp på hur många möten du bokar in åt säljarna, men framför allt mäts du på antal genomförda affärer som genomförts. Det är också den parametern som avgör din provision.
Din profil

Vi tror att du tidigare jobbat med försäljning på något sätt, helst inom B"B försäljning, men det allra viktigaste är att du är hungrig, orädd, har ett starkt engagemang, ihärdig och går in 100% i det du gör. Du är van vid att knyta nya kontakter och vid att skapa affärsmöjligheter. De beslutsfattare som du kommer att prata med är VD, Försäljningschef och marknadschefer inom företag, så viktigt att du både talar och skriver flytande svenska och engelska. Du har en inre drivkraft att alltid vilja leverera det bästa för dina kunder och nå bra resultat. Såklart är du positiv och glad, både mot kunder och mot dina kollegor.

Kvalifikationer
  • Akademisk utbildning eller tävlings bakgrund på högnivå är meriterande
  • Flytande på svenska och engelska, andra språk är ett plus
  • Resultatorienterad och mycket driven
  • Stark drivkraft att utveckla nya affärer- envis och uthållig
  • Trivs in en snabbväxande miljö med kontinuerlig förändring
  • Inspireras och trivs i en miljö som präglas av högt tempo
Om företaget

Qualifier.ai automatiserar prospektering, att hitta e-postadresser och att skicka emails, så att ni kan fokusera på att stänga deals. Vi har höga förväntningar på vårt team, och det här är en stor möjlighet för att växa och utveckla rollen tillsammans med oss. Det finns inga begränsningar på vad du kan göra i framtiden inom företaget, allt eftersom vi växer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 17 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning.
Vi är medlemmar i Almega kompetensföretagen och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet