Senior redovisningsekonom

Senior redovisningsekonom

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ingå i Qliros redovisningsteam som består av 6 drivna och passionerade medarbetare. Vi letar nu efter en senior redovisningsekonom som brinner för redovisning och rapportering. Vi är ett team med stort driv och framåtanda där vi arbetar för att få en redovisningsfunktion som levererar hög kvalitet och har effektiva processer.

Din roll på Qliro

Som Senior redovisningsekonom kommer du ta en nyckelroll i teamet. Du kommer ta initiativ till ständiga förbättringar för att åstadkomma en effektiv och standardiserad boksluts och rapporteringsprocess samt rutiner för löpande bokföring. Du kommer rapportera till Head of Accounting & Reporting.

Rollbeskrivning
 • Löpande redovisning samt bokslutsarbete
 • Operativt säkerställa bokslutsprocessen
 • Koncernrapportering samt medverkan i övrig myndighetsrapportering
 • Kritiska nyckelkontroller och avstämningar i bokslut och rapportering
 • Arbeta med skattedeklarationer
 • Arbeta med årsredovisning/delårsrapport
 • Aktivt delta i implementering av nya regelverk och säkerställa efterlevnad av befintliga regelverk.
 • Upprätta rutin- och processbeskrivningar för egna ansvarsområden i syfte att minimera sårbarhet.
Vem är du?

För att trivas i rollen är en egen initiativförmåga samt beslutsförmåga ytterst centralt. Du arbetar självständigt vilket förutsätter att du har mycket god kunskap inom redovisningsområdet. Du ser noggrannhet som medel för framgång samtidigt som du motiveras av att arbeta mot deadlines. Du har ett proaktivt förhållningssätt samt en flexibel och prestigelös inställning eftersom dina arbetsuppgifter kommer innebära både stort och smått. Som person är du positiv, kommunikativ och serviceinriktad. Det är viktigt att du tar stort ansvar för att sprida positiv energi, har ett genuint intresse av att lära dig nya saker samt att du inte är rädd för att jobba i ett tidvis högt arbetstempo.
 • Minst 5 års erfarenhet från kvalificerad redovisning och bokslut.
 • Erfarenhet av arbete med IFRS och gärna i noterat bolag.
 • Relevant utbildning inom ekonomi.
 • Erfaren excelanvändare.
 • Erfarenhet från Navision och Cognos är meriterande men ej ett krav.
Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig ett förtroendeuppdrag och en möjlighet att utvecklas i en rolig och stimulerande miljö. Qliro erbjuder en dynamisk och snabbväxande Fintech-miljö, med team om består av drivna och flexibla individer. Vi frodas av utmaningar, personlig utveckling och det finns goda möjligheter att växa inom företaget. Vi arbetar i en lärande miljö, med ett fokus på kunskapsdelning och utbildning. Vi arbetar hårt för att skapa en miljö som är inkluderande och mångfaldig, där alla individer kan finna en balans i arbetslivet och älska det jobb man gör.

I form av kompensation erbjuder vi en attraktiv lön, pension och försäkringar tillsammans med 30 dagars semester. Du får även ta del av grymma personalrabatter på köp inom vår koncern.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WOW in everything we do

Our company was founded in 2014 and the team was given one task, bring a new payment solution to the market, in only 6 months.

Today we have grown to a team of over 200 people from over 30 different countries. We are an E-commerce business that expanded to consumer finance supplying costumers in all of the Nordics. We have launched a range of commercially successful products, including a pay-after-delivery product, an e-commerce checkout, D2C saving and loans products, apps, self-service website and merchant-facing interfaces.

Qliro offers a dynamic and fast-paced Fintech environment with teams of driven and flexible individuals. We thrive on challenges, personal growth and we have a learning and development focused environment that emphasis on knowledge sharing and training. We work hard to create a workplace which is diverse and inclusive, where you can have a great work-life balance and love the work you do.

Want to learn more about us as an employer please visit our career page.