Redovisningsekonom med IT-inriktning

Redovisningsekonom med IT-inriktning

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ingå i Qliros redovisningsteam som består av 6 drivna och passionerade personer. Vi är ett team som tillsammans arbetar för att leverera hög kvalitet och för att effektivisera våra processer. Nu söker vi en ny kollega med systemintresse som vill driva organisationen framåt.

Din roll på Qliro

Rollen som redovisningsekonom är en nyckelroll och du kommer att arbeta med löpande ekonomiarbete samt fokusera på systeminteraktion mot redovisning och säkerställa flöden.

För att lyckas är det viktigt att du självständigt kan arbeta med avstämningar, reskontra, löpande redovisning, bokslut, moms och skatt. Du har också goda Excel-kunskaper.

Rollbeskrivning
  • Löpande daglig redovisning samt bokslutsarbete
  • Kritiska nyckelkontroller och avstämningar i bokslut och rapportering
  • Vara vår superuser och säkerställa flöden in i våra ekonomisystem.
  • Agera länk mellan IT och ekonomi.
  • Ta initiativ till ständiga förbättringar för att åstadkomma en effektiv och standardiserad boksluts och rapporteringsprocess samt rutiner för löpande bokföring.
Vem är du?

För att trivas i rollen är en egen initiativförmåga samt beslutsförmåga ytterst centralt. Du ser noggrannhet som medel för framgång samtidigt som du motiveras av att arbeta mot deadlines. Du har ett proaktivt förhållningssätt samt en flexibel och prestigelös inställning. Som person är du positiv, kommunikativ och serviceinriktad. Det är viktigt att du tar stort ansvar för att sprida positiv energi, har ett genuint intresse av att lära dig nya saker och att du inte är rädd för att jobba i ett tidvis högt arbetstempo.
  • Minst 5 års erfarenhet från ekonomiavdelning
  • Relevant utbildning inom ekonomi.
  • God systemvana där erfarenhet från Navision och Exflow är meriterande men ej ett krav.
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med Qliro arbeta i en spännande och snabbväxande industri, där du har chans att växa och utvecklas inom ett expansivt Fintech-bolag. Vårt kontor är placerat i centrala Stockholm (Sveavägen). Denna position är på heltid med ambition att tillsättas omgående. För att säkerställa en högkvalitativ rekryteringsprocess tillämpar vi tester, referenstagning och bakgrundskontroller. Intervjuer sker löpande.

Qliro erbjuder en dynamisk och snabbväxande Fintech-miljö, med team om består av drivna och flexibla individer. Vi frodas av utmaningar, personlig utveckling och det finns goda möjligheter att växa inom företaget. Vi arbetar i en lärande miljö, med ett fokus på kunskapsdelning och utbildning. Vi arbetar hårt för att skapa en miljö som är inkluderande och mångfaldig, där alla individer kan finna en balans i arbetslivet och älska det jobb man gör.

I termer av kompensation - Vi erbjuder dig en attraktiv lön, pension och försäkringar tillsammans med 30 dagars semester. Du får även ta del av grymma personalrabatter på köp inom vår koncern.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qliro is on a mission to become the champion of digital consumer finance in the Nordics. Our company was founded in 2014 and we have grown to a team of over 200 people from over 30 different countries, and over 3 million unique customers have used our payment products. We see great opportunities ahead in building new innovative financial and payments products, to solve the everyday problems of millions of Nordic consumers. Qliro is a regulated company under the supervision of the Swedish financial supervisory authority (FI).

As a Fin-tech engineering company and a startup at heart, we are one big team where everyone's opinion is valued. All our teams are cross-functional and self-organized with a great degree of freedom.

While having a "we can do everything" culture in Qliro we have the capacity of a big company, which makes it a perfect time to join and put yourself in one of these small, growing and creative teams.

Want to learn more about us as an employer please visit our career page.