Norsktalande Kundservicemedarbetare

Norsktalande Kundservicemedarbetare

Drivs du av kunder och service i världsklass?

Tycker du om att hitta lösningar på problem och har lätt för att fatta egna beslut och ta ansvar?

Nu söker vi norsktalande kundservicemedarbetare med placering i Stockholm.


Vi söker nu dig som vill fylla en viktig funktion hos oss på Qliro. Som kundservicemedarbetare får du en bred roll där du hittar lösningar på problem, svarar på frågor och informerar om tjänster och produkter, samt agerar "kundens röst" inom företaget. Du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov och arbetar aktivt med målet att överträffa kundens förväntningar och leverera service i världsklass. Du är ansvarstagande och gillar att arbeta mot personliga mål och kan bidra till teamets prestationer och välmående.

Då vi befinner oss i en snabbväxande fas innebär det att du är en person som har lätt för att fatta egna beslut, tar ett stort ansvar och arbetar för att förbättra och förenkla rutiner med kunden i fokus.

Tidigare erfarenhet av service och försäljning är meriterande.

Anställningen inleds med en gedigen utbildningsvecka för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din arbetsroll.

Din roll hos Qliro:

I din roll som norsktalande kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med att svara på frågor från våra norska slutkunder och handlare, både över telefon, via vår chatt och per mail. Du kommer även ha kontakt med våra danska och svenska kunder vid behov.

Tillsammans jobbar vi för att skapa en långsiktig och nära relation till våra kunder och våra handlare. Vi jobbar ständigt för att skapa ett mervärde för våra kunder och därför är det viktigt att du är driven och engagerad, trivs med ett högt tempo och att du brinner för service.

Arbetstiderna är i dagsläget schemalagda vardagar mellan 08:00-17:00, men kan komma att ändras baserat på våra kunders efterfrågan.

Vi tror att du som person:

Älskar service och kunder, att du är noggrann, strukturerad och stresstålig. Du är positiv och tycker det är roligt att kunna utvecklas i ditt arbete. Vidare tror vi att du har god analytisk förmåga och datorvana.

Du har god förståelse för och kan obehindrat kommunicera med norska kunder i tal och skrift. Det är meriterande om du talar andra nordiska språk, då du ibland kommer att ha kontakt med både danska och svenska kunder.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig ett förtroendeuppdrag och en möjlighet att utvecklas i en rolig och stimulerande miljö. Qliro erbjuder en dynamisk och snabbväxande Fintech-miljö, med team som består av drivna och flexibla individer. Vi frodas av utmaningar, personlig utveckling och det finns goda möjligheter att växa inom företaget. Vi arbetar i en lärande miljö, med ett fokus på kunskapsdelning och utbildning. Vi arbetar hårt för att skapa en miljö som är inkluderande och mångfaldig, där alla individer kan finna en balans i arbetslivet och älska det jobb man gör.

I termer av kompensation - Vi erbjuder dig en attraktiv lön, pension och försäkringar tillsammans med 25 dagars semester. Du får även ta del av grymma personalrabatter på köp inom vår koncern!

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WOW in everything we do

Our company was founded in 2014 and the team was given one task, bring a new payment solution to the market, in only 6 months.

Today we have grown to a team of over 200 people from over 30 different countries. We are an E-commerce business that expanded to consumer finance supplying costumers in all of the Nordics. We have launched a range of commercially successful products, including a pay-after-delivery product, an e-commerce checkout, D2C saving and loans products, apps, self-service website and merchant-facing interfaces.

Qliro offers a dynamic and fast-paced Fintech environment with teams of driven and flexible individuals. We thrive on challenges, personal growth and we have a learning and development focused environment that emphasis on knowledge sharing and training. We work hard to create a workplace which is diverse and inclusive, where you can have a great work-life balance and love the work you do.

Want to learn more about us as an employer please visit our career page.