Norsktalande Kundservicemedarbetare

Norsktalande Kundservicemedarbetare

Nu söker vi norsktalande kundservicemedarbetare med placering i Stockholm. Som

norsktalande kundservicemedarbetare kommer du att vara en del av Qliros växande team, Customer Operations. Du kommer att vara med och bygga upp vår kundservice för våra norska kunder. Hos Qliro får du chansen att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor som alla brinner för att erbjuda våra kunder och klienter en service i världsklass.

Din roll hos Qliro:

I din roll som norsktalande kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med att svara på frågor från våra norska slutkunder och handlare, både över telefon, via vår chatt och per mail. Du kommer även ha kontakt med våra danska och svenska kunder vid behov.

Tillsammans jobbar vi för att skapa en långsiktig och nära relation till våra kunder och våra handlare. Vi jobbar ständigt för att skapa ett mervärde för våra kunder och därför är det viktigt att du är driven och engagerad, trivs med ett högt tempo och att du brinner för service.

Utöver kundkontakten kommer du att vara "kundens röst" inom företaget. Du förväntas att hjälpa oss med att förankra kundfokus i organisationen genom att ta in kundernas önskemål och behov vidare till dina kollegor som jobbar med produktutveckling.

Då bolaget befinner sig i en spännande uppbyggnadsfas, innebär det att alla personer på bolaget förväntas och uppmuntras att vara proaktiva, ta mycket ansvar och hela tiden arbeta för förbättringar i processer och rutiner.

Arbetstiderna är i dagsläget schemalagda vardagar mellan 08:00-17:00, men kan komma att ändras baserat på våra kunders efterfrågan.

Vi tror att du som person:

Älskar service och kunder, att du är noggrann, strukturerad och stresstålig. Du är positiv och tycker det är roligt att kunna utvecklas i ditt arbete. Vidare tror vi att du har god analytisk förmåga och datorvana.

Du har god förståelse för och kan obehindrat kommunicera med norska kunder i tal och skrift. Det är meriterande om du talar andra nordiska språk, då du ibland kommer att ha kontakt med både danska och svenska kunder.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig ett förtroendeuppdrag och en möjlighet att utvecklas i en rolig och stimulerande miljö. Qliro erbjuder en dynamisk och snabbväxande Fintech-miljö, med team om består av drivna och flexibla individer. Vi frodas av utmaningar, personlig utveckling och det finns goda möjligheter att växa inom företaget. Vi arbetar i en lärande miljö, med ett fokus på kunskapsdelning och utbildning. Vi arbetar hårt för att skapa en miljö som är inkluderande och mångfaldig, där alla individer kan finna en balans i arbetslivet och älska det jobb man gör.

I termer av kompensation - Vi erbjuder dig en attraktiv lön, pension och försäkringar tillsammans med 30 dagars semester. Du får även ta del av grymma personalrabatter på köp inom vår koncern.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qliro is on a mission to become the champion of digital consumer finance in the Nordics. Our company was founded in 2014 and we have grown to a team of over 200 people from over 30 different countries, and over 3 million unique customers have used our payment products. We see great opportunities ahead in building new innovative financial and payments products, to solve the everyday problems of millions of Nordic consumers. Qliro is a regulated company under the supervision of the Swedish financial supervisory authority (FI).

As a Fin-tech engineering company and a startup at heart, we are one big team where everyone's opinion is valued. All our teams are cross-functional and self-organized with a great degree of freedom.

While having a "we can do everything" culture in Qliro we have the capacity of a big company, which makes it a perfect time to join and put yourself in one of these small, growing and creative teams.

Want to learn more about us as an employer please visit our career page.