Media och annonssäljare till ledande mediaföretag inom tech- och tillverkningsindustri

Media och annonssäljare till ledande mediaföretag inom tech- och tillverkningsindustri

Nu söker vi dig som vill förmedla våra välkända mediaprodukter- nyhetswebb, nyhetsbrev och magasin till företagen inom svensk tillverkningsindustri.

Bli en viktig del i ett etablerat men fortfarande växande företag. Hos oss får du möjlighet att skapa din egna kundstock med nya och existerande kunder. Våra kunder kan vara allt från stora företag som ABB, SSAB, Universal Robot, till mindre industrier och produktleverantörer.

Du blir en viktig person i Svensk Verkstads mediateam som idag är bestående av fem personer. Sammanlagt är vi 15 anställda.
Vi är väletablerade i svensk tillverkningsindustri och är mediepartner med ett flertal stora industrimässor. I ditt arbete kommer du även att få möjlighet deltaga på mässor och events. Vi använder dock telefonen som vårt huvudsakliga kontaktmedel med våra kunder, men vi gör även kundbesök emellanåt. Vi tror att du gillar kundkontakter och gillar att bygga relationer. Vidare så är det en fördel att känna till digitala produkter, men det är inte ett måste, säljkunnighet och känsla för affärer är viktigare.

Du kommer att med hjälp ges möjlighet att bygga upp din egna kundbas med ansvar för en egen budget enligt överenskommelse. Vi är i en växande fas så utvecklingsmöjligheter finns för dig som är driftig och gillar att ta ansvar.

Vi sitter i lokaler vid Mörby Centrum, nära T-bana. Företaget har även ett kontor i Ljusdal.

Om du söker ett nytt och utmanande jobb inom media och sälj med trevliga och roliga arbetskamrater...Då vill vi gärna att du kontaktar oss så ska vi berätta mer för dig om denna tjänst. Tjänsten gäller för vårt Mörby C- kontor
Mer info
Kontaktperson Johan Sköldberg
Telefon +46736343191
Email Mejla Johan Sköldberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Qimtek, Sveriges största industrinätverk med över 12 000 registrerade användare. Varje år förmedlas tusentals förfrågningar och anbud på Qimteks marknadsplats där inköpare och leverantörer gör gemensamt lönande affärer. Varje månad är 15 000 unika användare (SIS-Index) inne på Qimtek.se för att göra affärer och leta nya affärspartners. Qimtek ger även ut Svensk Verkstad Media, med magasin och nyhetswebb samt digitala nyhetskanaler.

Svensk Verkstad, en del av Qimtek AB, har med sitt tryckta magasin, digitala magasin, nyhetsbrev och hemsida som huvudsyfte att förmedla nyheter, evenemang och kunskap samt leverera varumärkeskännedom och produktnyheter. Vi speglar industrin genom reportage om intressanta företag och industriprofiler, samtalar med inköpare samt informerar om nya investeringar och produkter. Vi samarbetar också med Sveriges viktigaste industrimässor och bevakar med intervjuer och videor direkt från de ledande aktörerna.

Svensk Verkstad Media ägs och ges ut av Qimtek, ett nätverk för svensk tillverkningsindustri med över 12 000 användare.