Success agent

Success agent

Qasa växer så det knakar och satsar mer än någonsin på sälj och support. Är du intresserad av att jobba kundnära i en organisation där customer success utgör en central och självklar del av kundresan, där du får stor frihet att ta ut svängarna för att göra användare riktigt nöjda och där företagskultur tas på allvar? Titta hit!

Omfattning: tillsvidare (6 månaders provanställning).
Arbetstider: heltid.

Bli en del av marketplace success-teamet. Vårt mission är att i grunden förändra hur man hyr och hyr ut bostäder, och det börjar med en exceptionell upplevelse på marknadsplatsen. Genom att onboarda, utbilda och hjälpa användare redan när de publicerar deras första bostad, bygger vi ett starkt förtroende och förståelse för tjänsten och konverterar annonsörer till kunder med hyresavtal på Qasa. Det här teamet är den perfekta hybriden mellan en sälj och supportavdelning. Utan oss finns det ingen affär!

Antal signerade hyresavtal och kundnöjdhet är teamets viktigaste KPIer och man förväntas jobba nära både kund och produkt.

I rollen som agent inom marketplace success spelar du en jätteviktig roll i Qasas fortsatta etablering på den svenska marknaden, via dotterbolaget Blocket Bostad. Du kommer jobba tillsammans med flera unga och härliga medarbetare och utgöra en nyckelroll i hela kundupplevelsen. Bland annat kommer du att:
• Stötta användare på marknadsplatsen via både chatt och mail.
• Onboarda nya användare via telefon.
• Jobba proaktivt via telefon och mail för att hjälpa användare signera hyresavtal.

Vi söker dig som har en fallenhet för kundsupport och sälj. Dina kvalifikationer:
• Erfarenhet inom kundsupport och/eller försäljning
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Är en empatisk people person som inte räds att prata i telefon

Du erbjuds
en spännande roll i en scale-up in the making, med en stark och långsiktig ägare i ryggen. Konkurrenskraftig ersättning och flexibla arbetstider.

Vår kultur. Qasa präglas av en familjär och positiv stämning med smartness, transparens och effektivitet som ledord. Vi har höga förväntningar på varandras vilja och förmåga att ta ägarskap över Qasa som helhet, vi jobbar hårt men har också kul på jobbet. Vi säger vad vi tycker, lyssnar på varandra och firar framgångar.

Lockas du av en roll där du får utrymme för initiativförmåga, driv och högt kundengagemang – där dina insatser kommer göra stor skillnad och bidra till både din och Qasas utveckling? Hör av dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.qasa.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qasa är ett snabbväxande konsument proptech-bolag baserat i Sverige och Finland. Företaget grundades 2014 och är sedan 2019 en del av Schibsted-gruppen. Idag utvecklar vi och driver bostadsaffären för ledande varumärken i Norden (Blocket Bostad i Sverige, Tori och Oikottie i Finland) med siktet inställt på flera europeiska marknader.