Junior IT säkerhetstekniker till QD

Junior IT säkerhetstekniker till QD

Utveckla cybersäkerhetstjänster och bidra till QDs tjänsteutbud som junior IT säkerhetsspecialist i Stockholm / Uppsala!

QD är IT-partnern som i över 30 år varit helhetsleverantör av IT- och driftlösningar för att optimera och modernisera sina kunders miljöer. Vi utvecklar, förvaltar och levererar tjänster som bland annat servicedesk, QD Cloud (kundanpassad privat moln), nätverk som tjänst och IT säkerhet. I rollen som IT säkerhetsspecialist kommer du utveckla cybersäkerhetslösningar tillsammans med teamet Service Development & Operations.

Vi erbjuder dig

Vi är ett medelstort IT-bolag, i dagsläget 110 anställda, där majoriteten av oss jobbar med IT-drift. Med djup verksamhetsförståelse och hög teknisk kompetens i kombination med vår storlek erbjuder vi dig goda möjligheter att utvecklas i din roll. Idag har vi den traditionella IT-säkerheten på plats och du ges tillfället att vara med och skapa samt bygga upp en tjänsteportfölj inom Cybersäkerhet. En framtida kollega hälsar:

"Jag har haft stora möjligheter att utvecklas, vilket för mig är ett måste hos en arbetsgivare. Företagskulturen och sammanhållningen är jättebra. Ledningen och cheferna är både passionerade och medmänniskor på samma gång vilket är rätt ovanligt"

Det här gör du hos oss

Ditt framtida team består av 13 personer, tekniker, arkitekter och systemutvecklare som ansvarar för våra centrala IT- och drifttjänster. Du ges möjlighet att bli teknisk tjänsteägare för leveransen av lösningar inom Cybersäkerhet och kommer jobba nära vår IT säkerhetsarkitekt och CTO. Du är med i hela kedjan - från idé och utvecklandet av en tjänst till dess att den gör nytta hos kund. Närmast på vår roadmap ligger byggandet av en SIEM-tjänst som du blir delaktig i. Teamet arbetar med PoC:ar, kravställer, utbildar, skapar nya tjänster, dokumenterar och förvaltar dagligen - vilket såklart du också kommer göra.

Ditt team och arbetsplats

Du har möjlighet att arbeta både från vårt Stockholmskontor i Sundbyberg eller i Uppsala. Vi har högt förtroende för dig och är måna om att du ska arbeta på det sätt som passar dig allra bäst, därför har vi en flexibel inställning till att variera arbete på kontoret med arbete hemifrån.

Service Development & Operations förbättrar kundernas vardag genom att arbeta nära kollegorna som är mer insatta i kundernas utmaningar och förutsättningar, till exempel genom att stötta kundteamen tekniskt eller delta i presales arbete. Vårt fokus ligger i stället på tekniska utmaningar och här ges du utrymme att djupdyka i ditt tekniska intresseområde.

Mer om dig

För oss är det viktigt att vi jobbar som ett lag, där öppenhet och lärande är viktigt - en inställning vi ser att du delar. Du är initiativtagande och drivs av att komma på lösningar för att vi ska kunna leverera ännu snabbare och säkrare lösningar som täcker alla våra kunders behov. Vidare passerar inte möjligheten att ta ansvar dig obemärkt och du är mån om att fortsätta utvecklas och lära dig nytt.

Vi tror att du som söker har någon tidigare erfarenhet inom IT- och cybersäkerhet. Du sitter till exempel kanske i en SOC idag och vill ha en ny roll med större ansvar och tekniskt djup. Du har förståelse för drift och förvaltning av komplexa kundmiljöer med höga tillgänglighetskrav. Det är meriterande med erfarenhet av IT-säkerhetssystem inom till exempel SIEM, penetrationstestning och Endpoint-säkerhet.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon 0736544607
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på QD är IT-partnern med den perfekta storleken! Som våra kunders helhetsleverantör av IT- och driftlösningar har vi ambitionen att skapa långsiktiga relationer där vi bidrar med proaktivitet och affärsnytta för verksamheten. Vare sig det gäller specifika tjänster som Servicedesk eller QD Cloud, eller en helhetsleverans av IT-avdelning som tjänst, gör vi alltid vårt yttersta för att leverera med hög kvalitet och ett personligt engagemang. Vi skapar förutsättningar för en bättre arbetsdag!

Läs mer om vad vi gör här: https://www.qd.se/kundcase/