Kockvikariat på Pipmakaren i Tantolunden

Kockvikariat på Pipmakaren i Tantolunden

Vill du laga mat till 90 härliga barn och 18 pedagoger?

Vi söker dig som har kompetensen och viljan att erbjuda oss på Pipmakaren mat som barn gillar men också nya smakar som utmanar.

Att du kan baka bröd, planera menyer, beställa varor, hålla köket snyggt mm

Du behöver ha vana att laga till många men framför allt glädjen att laga mat samtidigt som du är ordningsam och omtänksam mot vårt kök :)

Pipmakaren ligger i fina Tantolunden med nära till både pendeltåg och tunnelbana.

Vi erbjuder ett vikariat mellan 190301 och till mitten av augusti. Är du nöjd med oss i Pysslingen kan det finnas möjlighet till en tillsvidaretjänst på någon av våra förskolor/skolor.

Jag ser fram mot att läsa din ansökan,

Eva Sifversson, förskolechef
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 8 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft - på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss - och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.