Lönespecialist

Lönespecialist

Till vår kund PwC, en marknadsledande aktör inom revison, skatte- och affärsrådgivning, söker vi nu en lönespecialist. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med ambitionen att senare gå in i en tillsvidareanställning hos kund. PwC har sitt kontor i nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm och tillämpar en hybridlösning där du har möjlighet att jobba från hemmakontoret.

Ditt uppdrag
PwC söker en ny kollega till löneteamet, med start i början av januari. I den här rollen kommer du välkomnas av tre kollegor som tillsammans hanterar bolagets ca 2700 löner i lönesystemet POL. Teamet jobbar tillsammans i en gemensam löneprocess, inom teamet finns mycket kompetens som de gärna delar med sig av. Här kommer dina arbetsuppgifter att variera så utöver lönekörning kommer du även hantera frågor från verksamheten, utredningar, intern kontroll och arkivering. Är du ute efter ett utvecklande arbete där du får tillhöra ett team som stöttar varandra och har roligt tillsammans? Då ska du söka den här tjänsten!

Din profil
Vi tror att den här rollen passar dig som har en yrkesutbildning eller motsvarade inom lön och 1-2 års erfarenhet av självständig lönehantering. Då arbetsuppgifterna är varierande ser vi gärna att du är en prestigelös person med ett stort driv, som gärna kommer med förbättringsförslag och ser positivt på förändringar. Arbetet innebär också en hel del samarbete tillsammans med övriga teamet, så vi ser självklart också att du trivs att arbeta i grupp samtidigt som du också trivs med att jobba självständigt! Har du erfarenhet av lönesystemet POL är det meriterande, dock inget krav.

När du blir en av oss på Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med det här uppdraget är Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och Ida Asmar (ida.asmar@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.