Vi söker säljare som vill vara med på vår nya satsning!

Vi söker säljare som vill vara med på vår nya satsning!

Business Services är idag ett affärsområde med 1100 medarbetare inom PwC men kommer den 1 juli att bli ett självständigt bolag med eget namn och varumärke. I det nya bolaget kommer vi att fortsätta erbjuda och utveckla de tjänster vi idag är bland de bästa i Sverige på. Men vi kommer också lägga stort fokus på att utveckla verksamheten med nya tjänster och nya sätt att förbättra, förenkla och vara tillgängliga för Sveriges företagare. Att fortsätta driva utvecklingen med en kombination av digital teknik och våra medarbetares kunskap och erfarenhet.

Vill du hjälpa oss att hjälpa företagare att utveckla sin verksamhet?
Vi startar ett nytt bolag i Sverige men det unika är att vi kommer vara marknadsledande från start, med kontor runt hela Sverige. Vi har ett komplett erbjudande av tjänster för att hjälpa företagare att driva och utveckla sina verksamheter; redovisning, lön och personal, digitala tjänster, rådgivning och mycket mer.

Vi har höga tillväxtplaner för de kommande fem åren. Därför behöver vi bli fler. Fler som vill vara med och bygga ett starkt företag. Som tror på en gemensam strävan att arbeta tillsammans och förverkliga företagares mål och visioner. Fler med ett skarpt sinne för lönsam tillväxt, som bryr sig lika mycket om kunden och företaget som kollegan och samhället vi lever i.

Vi behöver fler som du helt enkelt.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Som person är du driven, förtroendeingivande och analytiskt lagd. Du tycker om att arbeta med komplex försäljning och har en naturlig affärsmässighet. Du känner dig bekväm i en rådgivande roll och är van att presentera kundanpassade lösningar. Du har hög social kompetentes, god förmåga att arbeta tillsammans med andra och att självständigt ta initiativ och vara drivande. Du har ett stort intresse för digitaliseringen och alla möjligheter den för med sig då vi ser att du har en aktiv roll i arbetet med att utveckla våra digitala säljkanaler.

Du har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning med dokumenterade resultat. Har du akademisk/eftergymnasial bakgrund inom exempelvis finans, ekonomi eller försäljning är detta meriterande men kan kompenseras med erfarenhet.

Din framtida roll
Du kommer att utveckla och driva försäljning i en stimulerande miljö tillsammans med säljteamet i Stockholm. Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa nya, långsiktiga relationer samt utveckla befintliga samarbeten i syfte att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.

I rollen kommer du att prospektera, boka möten, genomföra interaktioner med kunder och ta ut hela vårt erbjudande. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra experter inom olika områden.

Du erbjuds
Du kommer vara med och bygga ett nytt starkt varumärke, vara en del av vårt nya företag med en nybyggarkultur där vi är marknadsledare från dag ett och har fantastiska möjligheter att växa vilket innebär stora möjligheter för dig att utvecklas och vara med och påverka. Kulturen i vår verksamhet kommer att präglas av öppenhet, transparens, där vi har roligt, bryr oss om varandra samt har en strävan efter att tillsammans utveckla vår fina verksamhet. Är du vår nästa kollega har du stora möjligheter till personlig utveckling hos oss!

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC/Business Services med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på 0708-95 59 82 eller nina.grundstrom@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Mer info
Kontaktperson Nina Grundström
Telefon 0708 95 59 82
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.