Projektledare VA till Purac Sverige AB, Stockholm

Projektledare VA till Purac Sverige AB, Stockholm

Projektledare Entreprenad VA- och Biogas

Purac expanderar och söker nu en projektledare med erfarenhet från entreprenadprojekt inom VA- eller Biogas till sin projektavdelning.

Som projektledare kommer du att självständigt ansvara för och driva VA- och biogasproduktionsentreprenader i huvudsak i Sverige med tonvikt på Stockholmsregionen och Norge. Du kommer att ansvara för projektets genomförande där ekonomi, planering, inköp och kvalitet är viktiga delar.

Tjänsten är stationerad på Puracs kontor i Stockholm.

Läs om Puracs referensprojekt på

www.purac.se/projekt

"Fördelarna med jobbet som projektledare är de varierande arbetsuppgifterna med både teknik- och kontraktsdiskussioner. Anläggningarna vi bygger ger en bättre framtid för vår miljö. Arbetet på Purac är med frihet under ansvar, högt tempo, engagerade kollegor och diverse resor till våra beställare vilket passar mig utmärkt."

- Emil Rosencrantz, Avdelningschef / projektledare

"En spännande utveckling pågår i Purac med nya utmaningar i kikaren. Vi är inne i ett expansivt skede med en stark marknad nu och framåt. Att jobba på vår projektavdelning är ett stimulerande arbete som kryddas med givande och intressanta kontaktytor så väl internt som externt."

- Fredrik Berglund, Director Project Department

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
 • Projektledning av VA- och biogasproduktionsentreprenader
 • Planera och följa upp projekt, tidplan, ekonomi, inköp, kontrakt, och kvalitet
 • Ansvara för projekt från kontraktstart tills garantitid löpt ut
 • Beslut i tekniska, kommersiella och ekonomiska frågor i projekt
 • Ekonomiskt ansvar under hela projektet
 • Leda och driva projektorganisationen inom ramen för projekten
 • Ansvara för inköp och upphandlingar och delta i kontraktsförhandlingar
 • Myndighetskontakter inom ramen för projekten
 • Resor i tjänsten , både i Sverige och Norge
Dina kvalifikationer
 • Teknisk utbildning på högskolenivå eller på annat sätt förvärvat likvärdiga kunskaper
 • Kunskap och erfarenhet i AB och ABT
 • Kontraktsjuridik, ekonomi, tidsplanering
 • Några års arbete inom entreprenadbranschen med god kommersiell erfarenhet och kunskap
 • Minst fem års erfarenhet inom projektledning med totalansvar
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, andra språk kan vara en merit
Din Profil
Vi söker dig som har kvalificerad erfarenhet som projektledare av större VA-entreprenader. Arbetet ställer krav på din sociala förmåga samt dina ledaregenskaper, då du kommer ha ett nära samarbete med beställaren samt projektets underentreprenörer och den egna projektorganisationen.

För att du ska lyckas i denna roll ser vi att du är en engagerad, stöttande och kravställande ledare. Du är bra på att skapa goda relationer och vara lyhörd mot både projektorganisationen och beställaren. Vidare är du en mycket god kommunikatör och har ett genuint intresse av att skapa värde både för Purac och beställare.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-46 93 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Purac
Purac - 60 år av erfarenhet, kunskap och glädje och 5 000 entreprenader, i över 70 länder.

Purac AB är en privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader och service för vattenrening och biogasproduktion där miljön är i fokus. Vi är etablerade i Skandinavien och Asien och har hittills genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen. Med en omsättning på drygt 850 miljoner är Purac AB ett ledande företag inom sitt område. Våra lösningar designas med hjälp av de senaste IT-verktygen, metoderna och teknikerna. Därefter levererar, bygger och driftsätter vi anläggningar för industriella och kommunala kunder världen över.

Purac är en arbetsplats som präglas av samarbete, transparens och prestigelöshet. Vi är stöttande, hjälpsamma och ärliga mot varandra. Hos oss får du omsätta dina goda idéer i praktiken men också möjlighet att lära av dina misstag. I slutändan delar vi känslan att se resultatet och säga: det här har jag varit med och skapat!

Läs mer på www.purac.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 7 maj 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.