IT-Projektledare till Prozena Consulting

IT-Projektledare till Prozena Consulting

Motiveras du av att arbeta i en varierande konsultroll där du ständigt får utvecklas och lära dig nytt? Är du kanske egenkonsult idag och saknar tillhörigheten som en anställning ger? Vill du bli del av ett mindre konsultteam med likasinnade specialister inom Projektledning där man på riktigt värnar om de anställda? Prozena Consulting erbjuder en roll där du får det bästa av två världar - att utmanas på uppdrag ute hos kund där du ofta har en nyckelfunktion samtidigt som du tillhör ett tryggt nätverk av motiverade Projektledare.

Om tjänsten

Prozena är specialister på Projektledning i gränslandet mellan IT och Verksamhet och är nu inne i en expansiv fas med en stor efterfrågan efter IT-Projektledare. Uppdragen är ofta utmanande och inte sällan kommer du att arbeta med att slutföra pågående projekt eller att göra insatser för att förbättra leveransen till kundens kund. Införsäljning till nya kunder sköts av Prozena så att du kan fokusera fullt ut på dina uppdrag. Uppdragen är placerade runt om i Stockholm.

Exempel på uppdrag som du kommer att arbeta med kan vara:
  • IT-Transitions- och Transformationsledning
  • Digitaliseringsprojekt
  • Migrering av/till molntjänster
  • GDPR-projekt
  • Upphandlingar på beställarsidan
  • Projekt- och processgranskningar
  • Lösningsarkitektur
  • Service Management
Prozena är det personliga konsultbolaget som sedan starten 2008 haft en stadig tillväxt och idag är man åtta anställda med huvudkontor på Nybrogatan. Företaget har en familjär och personlig företagskultur där varje person är lika viktig. Som anställd har du mycket fördelaktiga anställningsvillkor och förmåner med möjlighet att själv påverka din ersättningsnivå samt också goda utvecklingsmöjligheter. Företaget präglas av en god stämning och sammanhållning med trevliga sammankomster såsom regelbundna afterworks med middag och aktiviteter. För att ytterligare stärka gemenskapen och fira framgång i bolaget arrangeras det årligen en engagerande konferensresa, genom åren har både Tokyo och New York blivit besökta.

Är det här du?

För att vara framgångsrik som Projektledare på Prozena söker vi dig som har ett antal års erfarenhet av att driva projekt, troligtvis minst fem års erfarenhet inom området. Kanske arbetar du idag i en linjeroll på ett företag men söker den variation och utmaning en konsultroll kan ge, eller så är du egen konsult men saknar den tillhörighet som du får i en anställning.

Du är tillräckligt senior som Projektledare för att både ha drivit projekt med stor framgång men har längs vägen också mött motgångar vilket format dig till den du är idag. Ett krav är att du är van att praktiskt tillämpa och har god kompetens inom en eller flera projektmetodiker. Har du också kompetens inom ITIL och service management samt erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö är det ett stort plus.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför efter dig som alltid strävar efter att göra det lilla extra för att leverera ett resultat över förväntan. Du är en kommunikativ person med en positiv inställning som dessutom har en god struktur och ordning i ditt arbete. Vidare är du den naturliga ledaren som både engagerar och motiverar dina projektmedlemmar.
Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Prozena Consulting med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Projektledning, Consulting, ITIL, Project Management, digitalisering
Mer info
Kontaktperson Carolina Eskengren
Telefon 08-120 50 427
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 10 nov 2020 (294 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett konsultbolag med 8 anställda som sedan 2008 levererar stabil ledning av förändringar för större aktörer inom IT området. Våra uppdragsroller är oftast program eller projektledning men varierar från kortare förstudieuppdrag till längre interimsroller där vi leder kundens personal. På Prozena finner du ett sammanhang med kompetenta och erfarna kollegor som gärna delar med sig, en chef som är tillgänglig och en personaladministration som sätter dig i centrum. Du kanske är din egen eller har gått och funderat på att starta eget. Vi tror att en konsultroll hos oss kombinerar det bästa av rollen som egenföretagare med frihet och rättvis belöning för hårt arbete med det sociala och långsiktiga i en anställning. Att vara en del av en gemenskap av olika personligheter men som drivs av samma motivationsfaktorer - att gå in för det man gör på ett seriöst sätt, men att ha roligt under tiden. Läs mer: www.prozena.com