Verkstadschef

Verkstadschef

Verkstadschef

Nu söker vi en Verkstadschef till vår kund Renta!

Renta är ett framåtlutande rentalbolag som sätter kunden i focus! Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder dom ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Renta är 560 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar dom. Renta finns idag på 41 depåer runt om i Sverige och fortsätter växa eftersom dom fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att dom bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och deras kunder.

Om jobbet

Du kommer bygga relationer internt, du kommer leda, motivera, utveckla och stötta verkstadens alla medarbetare till att bli sitt bästa jag. Även se till att rentas kunder får det absolut bästa bemötandet och rätta utrustningen. Du är också med i verkstadens hela vardag, stöttar där det behövs. Du är ansvarig för fakturering, budget, dokumentera genomförd service och besiktning, operativa-, kvalitets- och miljömål samt inköp av reservdelar och verktyg för den dagliga driften.

Om dig

Vi söker dig som är en naturlig ledare som älskar sociala sammanhang och sällskap, som har en god teknisk kunskap kring maskiner och byggutrustning. Gärna att du jobbat några år som mekaniker tidigare. Det viktigaste är att du har hög kompetens gällande vår utrustning. Som person letar vi efter dig som är framåt och driven och alltid vill lära dig mer. Det finns stor chans att påverka processer och tillvägagångssätt inom företaget och det uppskattas om du har en förmåga att tänka utanför boxen.

Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund - gärna av byggmaskiner, liftar, handmaskiner mm. Du är teknisk lagd och har ett stort tekniskt intresse. Du kommer främst att jobba med kundservice leda personalen mot uppsatta mål , därför är erfarenhet inom det starkt meriterande.

Krav
  • Minst 3-5 års erfarenhet från verkstadsarbete.
  • Teknisk utbildning, med utbildning inom relevanta ämnen
  • Språk, svenska och engelska (läs, skrift och tal)
  • Datorvana, Office paket.
  • B-körkort
Meriterande

Stämmer det här in på dig? Skicka in ditt CV redan idag! Vid ytterligare frågor ring Robert på 076-8822587. Alla ansökningar går via Prowork, men du blir direkt anställd hos Renta som valt att samarbeta med Prowork i den här rekryteringsprocessen.

Om Prowork

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet och byggbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Mer info
Kontaktperson Robert Gidlöf
Telefon 076-8822587
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida http://www.renta.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (66 dagar kvar)