Maskinmekaniker

Maskinmekaniker

Maskinmekaniker sökes med erfarenhet inom liftar!
Vi söker dig som vill jobba som maskinmekaniker.

Om dig

Vi söker dig som har någon form av verkstadsbakgrund och ett intresse för mekanik. Du trivs både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet, du sätter kunden i fokus och är en bra kollega.

Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund - gärna av liftar, maskiner eller annat. Du är teknisk lagd och har ett stort tekniskt intresse. Du kommer främst att jobba med service och underhåll av liftar och motorverktyg, därför är erfarenhet inom det starkt meriterande.

Du får gärna ha god datakunskap.

Krav
  • B-körkort
  • 1-2 års erfarenhet av jobb med maskiner
Meriterande
  • Erfarenhet av jobb med liftar.
Du blir till en början anställd av oss på Prowork för att sedan få en anställning hos vår kund efter 6 månader.

Låter detta intressant ansöker du genom att skicka in ditt CV och personligt brev till oss redan idag! Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig Konsultchef Michelle på 072-969 85 85.
Mer info
Kontaktperson Michelle Larsson
Telefon 0729698585
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida https://prowork.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se