Grävmaskinist

Grävmaskinist

Grävmaskinist sökes för uppdrag hos kund!
Vi söker en erfaren grävmaskinist i Stockholmsområdet, som har tidigare erfarenheter inom yrket.

Du kommer framförallt köra grävmaskin men en del hjullastarjobb kan förekomma. Därför är ett krav att du ska ha 2-3 års erfarenhet av arbete med grävmaskin. Arbetet innebär en del tomtplanering, finplanering och att man schaktar underlag till asfaltering. Du kommer att jobba väldigt brett inom anläggning.

Om dig

Vi söker dig som är en självgående grävmaskinist, som gärna tar egna initiativ och kan kommunicera med dina kollegor och kunder. Som grävmaskinist är det viktigt att du har hög arbetsmoral och ser till att arbetet blir gjort. Vi ser framemot att du delar med dig av dina erfarenheter, så som att ta in nya och vill ta för dig.

Passar det här in på dig? Sök tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Michelle Larsson
Telefon 0729698585
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida https://prowork.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se