Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Projektcontroller till byggföretag!
Är du en affärsmässig person som gillar siffror och vill arbeta i ett av Sveriges snabbast växande byggföretag?

I Stockholm driver nu vår kund ett antal byggprojekt - gruppen du kommer ingå i jobbar med projekt inom kommersiella fastigheter, hyresgästanpassningar, renovering & om/tillbyggnad. Gruppen har växt tillsammans med de projekt som kommit in och vi värdesätter att du i din personlighet gärna bidrar till teamet men givetvis även till projektets framfart.

Din roll är fokus på ekonomi och du jobbar parallellt med ett eller två projekt åt gången beroende på komplexitet, i samråd med platschefer och beställare. Du arbetar brett och det ges stora möjligheter att utmana dig själv då flera projekt är unika.

Arbetsuppgifter:
  • Administrativa uppgifter
  • Ekonomisk uppföljning - kontrollera och stämma av.
  • Skapa positiv likviditet i projekt och driva ekonomiska arbetet framåt.
Andra relevanta arbetsuppgifter:

ÄTA-arbeten, inköp och beroende på erfarenhet så utvecklas ansvarsområden med tiden.

Vi söker dig som har intresse och känsla för siffror. Du har ett affärsmässigt tänk och föredrar ordning och reda. Som person är du initiativtagande, du kan själv se vad som behövs göras och tar tag i det.

Du uttrycker dig väl på svenska, i både tal och skrift. är duktig på Excel.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom byggbranschen men absolut inget krav. Vi värdesätter din personlighet och dina tidigare erfarenheter för tjänsten.

Skicka ditt CV till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 så berättar jag mer om jobbet och vår kund. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår uppdragsgivare.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Mer info
Kontaktperson Cecilia Grönlund
Telefon 070-9838465
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida http://www.prowork.se
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (4 dagar kvar)