Anläggare sökes till uppdrag hos kund
Just nu söker vi anläggare till vår kund. I rollen som anläggare kommer du att arbeta väldigt brett med olika typer av anläggningsarbeten. Det kan innefatta stensättning, skyltuppsättning och att bygga olika områden kring lekplatser. Det kommer även att innefatta en hel del finplanering. Du kommer främst att jobba med service och underhåll utav liftar och motorverktyg. Därför är det väldigt meriterande med erfarenhet utav det sedan tidigare. Dock är det viktigaste att du har erfarenhet utav anläggningsarbete och att du passar in personlighetsmässigt hos företaget.

Krav:
  • 2-3 års erfarenhet av en liknande tjänst
  • Relevant utbildning inom anläggning
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av jobb med liftar och motorverktyg.
Om dig

Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, är flexibel, prestigelös och har lätt att anpassa dig till olika omständigheter. Du ska även gärna vara van vid att jobba i utomhus i en fysiskt tung miljö. Något som verkligen uppskattas är att du är självgående och tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta ensam men även fungera bra i grupp för att vara aktuell för den här rollen.

Låter detta intressant? Sök redan idag! Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig konsultchef Michelle på 072-969 85 85.
Mer info
Kontaktperson Michelle Larsson
Telefon 0729698585
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida https://prowork.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se