Tekniker

Prowash är Nordens ledande helhetsleverantör av utrustning för fordonstvätt. Vi levererar allt från kompletta lösningar till enskilda tillbehör. Se gärna vår hemsida för att se mer av vad vi kan erbjuda.

Vi växer och behöver utöka vårt team med ytterligare en tekniker i Östergötland.

Att jobba hos oss innebär att du får möjlighet att jobba med teknik i absolut framkant tillsammans med över 70 engagerade kollegor. Vi ger allt för att våra kunder ska ha en glädjefylld och bekymmersfri vardag. Det gör vi dels med Nordens största serviceorganisation på vägarna, samt med rådgivning och expertis inom projektering, projektledning, produktutveckling, vattenrening, kemi, marknadsanalys och rapportering.

Vi säljer och installerar över 150 anläggningar per år hos såväl enskilda entreprenörer som nationella kedjor. Det innebär att vi är marknadsledande inom fordonstvätt. En position vi dagligen gör vårt yttersta för att förtjäna!

Vi erbjuder dig:

Ett varierande arbete med stor frihet, och möjligheten att jobba med branschens bästa produkter i ett team som är stolta att representera Prowash. Förutom att ingå i det sammanhanget har vi:
 • Ett arbete med branschens främsta produkter.
 • Ett generöst förmånspaket med, privat sjukvårdsförsäkring, pension, friskvård, förskottssemester, sjukförsäkring, resultatbaserad bonus.
 • Enastående kollegor - passionerade tvättproffs med stort hjärta.
 • Sociala aktiviteter som kick-off med hela bolaget (senaste resor till Island, Turkiet, Tyskland), fiskeresor, sommar och jul-fest.
 • Eftersom vår kultur baseras på förtroende (internt och externt) genomsyras det av frihet under ansvar - det ser vi som en förmån.
Du rapporterar till Regionchef Öst och ingår i ett engagerat team med tekniker och montörer i regionen samt säljare och projektledare. Vi kommer att inleda dina första månader med en introduktion, utbildning och arbete tillsammans med dina kollegor.

Dina färdigheter och erfarenheter:

Vi söker dig som är företagsam, självgående och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer. Du har ett stort intresse för teknik, service och människor, du har:
 • Erfarenhet inom mekanik och grundläggande el kunskap.
 • Om du jobbat några år som montör eller fälttekniker är det meriterande.
 • Kunskaper inom enklare programmering.
 • Förmåga att följa och förstå tekniska handböcker
 • Behärskar det svenska språket i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska.
 • B-körkort.
Du gillar att jobba i ett team men trivs samtidigt med att arbeta självständigt. Då tjänsten innehåller en stor del personlig kontakt -både internt och externt- behöver du vara social, utåtriktad, driven och ha förmågan att samarbeta och skapa förtroende hos kunder och kollegor. Som person är du självgående och har god förmåga att jobba strukturerat. Din attityd är självklart professionell och du har ett stort engagemang för ditt arbete.

Vi på Prowash lägger stor vikt vid din personlighet och att du känner att våra ledord är rätt för dig: Vi har service i fokus, vi är drivande, vi tar ansvar och vi tänker långsiktigt.

Dina arbetsuppgifter:

Som Tekniker på Prowash får du möjlighet att jobba med branschens främsta maskiner och produkter tillsammans med proffsiga kollegor. Arbetet

är mycket varierande, du utgår från din bostad med servicebuss och åker ut till planerade serviceuppdrag hos våra kunder runt om i regionen. Att arbeta systematiskt är en nyckel för att framgångsrikt lyckas i rollen som servicetekniker.

Som Tekniker hos oss kommer du huvudsakligen arbeta med:
 • Arbeta med reparationer samt med planerad service.
 • Träffa många kunder och vara Prowash ansikte utåt.
 • Bidra till utveckling hos kunden genom att komma med förbättringsförslag.
 • Utföra akutservice, underhåll och beredskap.
Ansökan

För att söka denna tjänst behöver du vara bosatt i Östergötland.

Vill du vara med på vår spännande resa? Då är du välkommen med din ansökan

redan idag! Har du frågor, kontakta rekryterande chef Patrick Wallger; patrick.wallger@prowash.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är 100 stolta tvättproffs som ger allt för våra kunder!

Prowash är Nordens ledande rådgivare och leverantör inom fordonstvätt. Våra 100 tvättproffs ger allt för att våra kunder ska ha en glädjefylld och bekymmersfri biltvättsvardag.

Vi servar våra kunder i ordets bredaste bemärkelse, dels med Nordens största serviceorganisation på vägarna samt med rådgivning och expertis inom projektering, projektledning, produktutveckling, vattenrening, kemi, marknadsanalys och rapportering. Vi har både bredd och djup.

Med över 40 år i branschen vet vi vad som gör skillnad för en framgångsrik biltvättsverksamhet och vägen dit. Vår drivkraft är att den kunskapen varje dag ska skapa värde för våra kunder.

Vi säljer och installerar över 150 tvättar och reningsverk per år hos såväl enskilda entreprenörer som nationella kedjor. Det innebär att vi är marknadsledande inom fordonstvätt. En position vi dagligen gör vårt yttersta för att förtjäna!