Brandskyddstekniker

Brandskyddstekniker

Vill du ha värdens bästa kollegor - Bli montör hos Protegi AB

Vi söker en glad och serviceinriktad person som gillar nya utmaningar och eget ansvar. Du kanske arbetar som servicetekniker idag och söker ett fritt arbete med möjlighet till kortare resor inom Sverige? Eller är du snart färdig med en yrkesutbildning och söker arbete till hösten? Du kanske arbetar med samma arbetsuppgifter idag men söker nya utmaningar? Tveka inte.. sök!

För att trivas hos oss så måste du gilla nya miljöer. Även om vi monterar samma system/produkter så är det ständigt nya projekt och kunder. Ett roligt och fritt montörsjobb där du själv är delaktig i att planera din arbetsvecka. Vi utbildar dig internt men du ska vara hantverkskunnig och gärna ha erfarenhet från något liknande arbete.

Vi är ett företag som snabbt växer och utvecklas. Detta skapar en fantastisk stämning av att "ingenting är omöjligt". Vi ser fram emot att växa tillsammans med dig!

Vi söker en driven och självgående montör av släcksystem (brandskydd).
Arbetet innebär att installera, serva och driftsätta olika typer av släcksystem/brandskydd ute hos våra kunder. För att trivas med arbetet bör man vara en glad och serviceinriktad person med någon typ av yrkes/hantverkserfarenhet. En händig problemlösare helt enkelt. Arbetet är fritt och möjlighet att resa inom Sverige finns.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Installera släcksystem i nya restaurangkök typ ANSUL R102
  • Installera släcksystem i serverrum/teknikrum
  • Vid behov serva/underhålla våra installationer
Mer info
Kontaktperson Thomas Öberg
Email Mejla Thomas Öberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://protegi.se
Sista ansökningsdag 10 maj (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett brandskyddsföretag med kontor/lager i Skarpnäck, Stockholm. Anläggarfirma Gassläcksystem med verksamhet och kunder i hela Sverige. Grundades 2013 och är idag ca 10 anställda.

protegi.se