Ekonomiassistent till Protector Försäkring

Ekonomiassistent till Protector Försäkring

Tjänstebeskrivning

Är du en noggrann och strukturerad person med känsla för service? Är du ute efter ett arbete inom ekonomi och kundservice och lockas av möjligheten att växa i ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Vill du arbeta i ett snabbt växande skandinaviskt försäkringsbolag noterat på Oslobörsen? Då kan tjänsten som Ekonomiassistent vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker nu en Ekonomiassistent till Protector Försäkring. Det är en delad roll som innebär att arbeta brett med det löpande arbetet på ekonomiavdelningen varvat med att hantera skadeärenden via telefon och e-post.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
  • Kontering av fakturor
  • Avstämningar vid månadsbokslut
  • Enklare bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Banktransaktioner
  • Övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
Förutom de ekonomirelaterade arbetsuppgifterna tillkommer skadereglering på Protector Försäkrings förstalinje. På avdelningen Skadereglering registrerar du nyskador och ger förstklassig service till företagets kunder, både via telefon och e-post.

Tjänsten passar dig som presterar som bäst när du arbetar i en miljö med högt tempo. För dig som visar framfötterna och vill växa inom branschen finns goda förutsättningar för att göra karriär inom företaget.

Krav på person

Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och initiativtagande. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomisysslor och kundservice sedan tidigare.

För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent krävs:
  • akademisk examen inom ekonomi och/eller yrkeserfarenhet från en roll som ekonomiassistent
  • goda kunskaper inom Excel
  • flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Kunskaper inom Dynamix 365 är meriterande. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom kundtjänst, butiksförsäljning eller annat serviceyrke.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Ekonomiassistent.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm City

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på telefonnummer 073 353 75 09. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk

Sökord: ekonomi, ekonom, assistent, kundtjänsthandläggare, first line, 1:st line, handläggare, skadereglerare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protector försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.