Account Coordinator till Protector Försäkring

Account Coordinator till Protector Försäkring

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Drivs du av utmaningar och att arbeta i en resultatdriven kultur? Vill du arbeta i ett snabbt växande skandinaviskt försäkringsbolag noterat på Oslobörsen? Lockas du av att göra karriär i ett företag som genomsyras av en framåtlutadprestationskultur? Då kan tjänsten som Account Coordinator vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker nu en Account Coordinator till Protector Försäkring. Denna roll innebär att arbeta med försäkringsadministration, att utföra riskbedömningar och leverera service av högsta klass. Du ingår i ett team av ambitiösa och drivna medarbetare.

I rollen som Account Coordinator kommer du till exempel att:
  • daglig kontakt med försäkringsmäklare och informera om olika försäkringslösningar.
  • stötta avdelningens Account Managers med administration kring motor- och företagsförsäkringar.
  • utföra riskbedömningar och arbeta med nysälj.
  • vara med och utveckla befintliga arbetsprocesser.
Personprofil

Vi söker dig som är duktig på att skapa och förvalta relationer. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. Du är en beslutsam och skicklig administratör med en stark analytisk ådra.

För att lyckas i rollen som Account Coordinator ser vi gärna att du har:
  • kandidatexamen, föredragsvis inom ekonomi.
  • erfarenhet från arbete inom administration och service och visa prov på högt ägandeskap.
  • goda kunskaper i Excel.
Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på telefonnummer 073- 940 12 70. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

sökord: account manager, administration, administratör, koordinator, företagsförsäkring, försäkringar, försäkringsbolag, försäkringsmäklare, försäkringsförmedlare, försäljning, säljstöd
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protector försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.