Kundservicemedarbetare till Protector Försäkring

Kundservicemedarbetare till Protector Försäkring

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en serviceinriktad och duktig administratör som är på jakt efter ett varierande arbete inom försäkring och kundservice? Lockas du av möjligheten att växa i ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Då ska du söka tjänsten på Protector Försäkring!

PerformIQ söker nu en medarbetare till Protector Försäkrings Skadeservice. Du är en viktig första kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
  • kundservice via telefon och e-post
  • skadereglering för företagskunder
  • registrering av nyskador
  • diverse försäkringsadministration
I tillägg till ovan nämnda arbetsuppgifter kan du få uppdraget att hjälpa Protectors olika avdelningar vid behov då Skadeservice är uppbyggd som en intern back-up.

Tjänsten passar dig som presterar som bäst när du arbetar i en miljö med högt tempo. För dig som visar framfötterna och vill växa inom branschen finns goda förutsättningar för att göra karriär inom företaget.

Personprofil

Vi söker dig som är målinriktad, ansvarsfull och effektiv. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice sedan tidigare, exempelvis som butikssäljare eller kundtjänstmedarbetare.

För att lyckas i rollen som Skadereglerare krävs:
  • flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • examen från högskola/universitet
  • goda datakunskaper
Vi ser det som en merit om du tidigare arbetat med telefonen som främsta verktyg. Det är också meriterande om du talar flera språk. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll på Protector.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm City

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på telefonnummer 073 940 12 70. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: skadereglering, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundtjänsthandläggare, first line, 1:st line, handläggare, skadereglerare

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protector Försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.