Byggtekniker till Protector Försäkring

Byggtekniker till Protector Försäkring

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i en växande organisation som värderar mod och engagemang? Har du en bakgrund inom bygg- och/eller försäkringsbranschen och känner att det är dags för nya utmaningar? Då kan tjänsten som byggtekniker hos Protector Försäkring vara något för dig!

Som byggtekniker har du en självgående roll i projekt för att utreda vatten- och brandskador på ett effektivt och professionellt sätt. Du kommer att ha löpande kontakt med kunder, entreprenörer och försäkringsförmedlare och ditt fokus är att utveckla och säkerställa marknadens bästa hantering av byggskador.

Hos Protector Försäkring får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en målfokuserad verksamhet som är baserad på värdestyrning och som satsar på hög kvalitet, hög kompetens och service.

Krav på person

För att lyckas i rollen som byggtekniker ser vi att du:
  • Har erfarenhet från byggbranschen och eventuellt arbete med försäkringar.
  • Har en god social kompetens och sätter stort värde på goda kundrelationer.
  • Arbetar proaktivt och har god planerings- och problemlösningsförmåga.
  • Drivs av en stark vilja att lyckas och tycker om att jobba mot mål.
  • Är öppen och rak i din kommunikation och duktig på att skapa unika relationer.
  • Ser en hög servicenivå som en självklarhet och trivs att jobba i team.
Vi ser även att du har god datavana och arbetar i Officepaketet. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska ses som meriterande.

Vi ser det också som meriterande om du genom föreningslivet/idrottsrörelsen har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts- och föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Centrala Stockholm

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på telefonnummer 073 940 12 70. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: byggtekniker, projektledare, företagsförsäkring, försäkringar, försäkringsbolag, försäkringsmäklare, försäkringsförmedlare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Företaget erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland. Läs mer på: www.protectorforsakring.se