Account Coordinator till Protector Försäkring

Account Coordinator till Protector Försäkring

Drivs du av ständiga utmaningar och höga mål? Vill du arbeta i ett snabbt växande skandinaviskt försäkringsbolag noterat på Oslobörsen? Lockas du av möjligheten påverka din egen yrkesroll i ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Då kan tjänsten som Account Coordinator vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter

PerformIQ söker nu en Account Coordinator till ett Protector försäkring, ett stort försäkringsbolag i stark tillväxt. Denna roll innebär att arbeta med försäkringsadministration, att utföra riskbedömningar och att skapa offerter. Du ingår i ett team av ambitiösa och drivna medarbetare med gedigen kunskap om försäkringsbranschen.

I rollen som Account Coordinator kommer du till exempel att:
  • stötta avdelningens Account Managers med administration kring företagsförsäkringar
  • utföra riskbedömningar, analysera skadestatistik och göra beräkningar
  • förvalta försäkringsmäklare och informera om olika försäkringslösningar
  • vara med och utveckla de befintliga arbetsprocesserna
Tjänsten passar dig som kan prestera som bäst när du arbetar i en miljö med högt tempo. För dig som visar framfötterna och vill växa inom branschen finns goda förutsättningar för att göra karriär inom företaget.

Krav på person

Vi söker dig som är en stjärna på att skapa och förvalta trovärdiga kommersiella relationer. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. Du är en är en beslutsam och skicklig administratör med en stark analytisk ådra.

För att lyckas i rollen som Account Coordinator ser vi gärna att du har:
  • kandidatexamen, gärna inom ekonomi
  • erfarenhet från arbete inom administration och service
  • goda kunskaper i Excel
I din roll som Account Coordinator kommer du att bearbeta etablerade försäkringsmäklare. Därför är det meriterande om du har kunskap inom företagsförsäkringar.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Account Coordinator.

Övrigt

Start: Flexibelt
Omfattning: heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: centrala Stockholm

Företagspresentation

Protector försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.

Om performiq

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på telefonnummer 073 940 12 70. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

account manager, administration, administratör, koordinator, företagsförsäkring, försäkringar, försäkringsbolag, försäkringsmäklare, försäkringsförmedlare, försäljning, säljstöd
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.