Underwriter / Analytiker till Protector Försäkring Finland

Underwriter / Analytiker till Protector Försäkring Finland

Tjänstebeskrivning

Är du i början av din karriär? Vill du utvecklas inom rollen som Underwriter/Analytiker?

Nu har du chansen att starta din karriär inom Protector Försäkring med utbildningsprogram i Stockholm och Manchester för att sedan bli en i teamet i verksamheten i Finland.
Protector Försäkring ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Under 15 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 400 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.
Protector kännetecknas av en stark företagskultur som grundar sig på våra värderingar Trovärdig, Innovativ, Modig och Engagerad.

Som Underwriter/Analytiker kommer du ansvara över bl a vår processutveckling, premiesättning, modellutveckling och lönsamhetsanalyser. Du kommer ha möjligheten till utveckling inom ett företag med stark tillväxt. Hos oss på Protector kommer du även få chansen att skapa ett brett nätverk då rollen innebär ett nära samarbete med de andra verksamheterna. Du rapporterar till Head of Underwriting i Finland.

Krav på person
  • Examen i matematik/statistik.
  • Drivande Projektledare och en god lagspelare.
  • Meriterande med programmeringsfärdigheter.
  • Mycket bra kommunikativ förmåga i både tal och skrift på finska och engelska.
  • Meriterande med god förståelse i svenska.
  • Intresse för affärer och ser möjlighet att få utvecklas inom bolaget.
  • Noggrann och strukturerad.
Övrigt

Start: omgående
Omfattning: heltid
Arbetstid: kontorstider
Plats: Stockholm/Manchester/Helsingfors

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på telefonnummer 073 940 12 70. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: analytiker, underwriter, administration, administratör, företagsförsäkring, försäkringar, försäkringsbolag, försäkringsförmedlare, analys, finska, finsktalande

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.