Protector erbjuder en möjlighet för dig som vill bli Byggtekniker

Protector erbjuder en möjlighet för dig som vill bli Byggtekniker

Vill du bli bäst på det du gör? Vill du ha frihet och ansvar att utvecklas snabbt? Gillar du mål, uppföljning och att jämföras med dina kollegor? Är du samtidigt en lagspelare som gärna hjälper dina kolleger samt bidrar till trivsel och stolthet på jobbet?

Är svaret ja så söker Protector dig till rollen som Byggtekniker.

Din profil

Det viktigaste är vem du är och vart du ska, inte vilken roll du har idag. Protector värdesätter din expertis inom byggteknik, process- och IT-utveckling. Du behöver inte kunna allt, men ska vilja utvecklas snabbt.

Protector i Sverige har skapat lönsam tillväxt från 0 till 1,5 mdr i premievolym sedan 2011. De har mycket stor marknadsandel på flera segment inom mäklad försäkring, däribland kommuner, bostadsfastigheter och motorförsäkringar. Det har de klarat genom framstående kostnads- och kvalitetskontroll. Tillväxtresan fortsätter.

2018 reglerade Protector cirka 780 000 skador inom alla produkter i Sverige. Alla skadelidande fick första återkoppling inom 24h efter skadeanmälan på internet. Kostnadskontrollen var mycket bra. 92% av alla skadelidande var nöjda eller mycket nöjda med skadehanteringen.

Nu ska Protector ta sig till nästa nivå avseende kostnadskontroll och kundnöjdhet. Det kräver att de ger mer stöd till skadelidande och ett närmare samarbete med besiktningskonsulter och entreprenörer.

De är fortfarande Utmanaren och söker dig som vill vara med och ta dem till nästa nivå.

Dina arbetsuppgifter

Ditt främsta ansvar i rollen är att:
  • Granska kostnader och metoder för återställande kalkyler
  • Samarbeta med entreprenörer
  • Driva alla skadorna framåt och projektleda byggskador
Denna rekryteringsprocess hanteras av Studentwork men du kommer att bli direkt anställd av Protector.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Centrala Stockholm

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protector Försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.