Ventilationstekniker/installatörer.

Ventilationstekniker/installatörer.

    • Tjänsten som ventilationstekniker/installatör innefattar självständig planering, samordning samt utförande av serviceuppdrag och ventilationsunderhåll åt företagets kunder. Du kommer att utföra service inom ventilation, styr och reglerteknik i olika uppdrag hos kund. Fastigheterna du arbetar med har stor variation, ifrån större kommersiella fastigheter till skolor och kommunala fastihetsägare. Dina arbetsdagar kommer ha stor variation.
    • Vi söker dig som är positiv och har lätt för att lära och samarbeta. Du tycker om att stötta andra i deras arbete och söker alltid lösningar till de problem som uppstår. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.
    • Frågor angående tjänsten kontakta Johnnie Danielsson på tel nr 0734363686 eller via epost johnnie@propertymaintenanse.se
Mer info
Kontaktperson Johnnie Danielsson
Telefon 0734363686
Email Mejla Johnnie Danielsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Property Maintenance Sverige AB är en teknikleverantör med spets inom fastighetstekniskatjänster. Vi erbjuder marknaden en helhetslösning gällande tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska installationer. Vi erbjuder både service och installationer och vi utför projekt inom fastighetens samtliga tekniska system. Vårt mål är att attrahera kunder som vill utveckla sina fastigheter. Genom att erbjuda våra medarbetare en personlig utveckling och en utvecklande miljö att jobba i så får vi medarbetare som brinner för sitt jobb och vill utvecklas tillsammans med Property Maintenance.