Driven säljare till EdTech-bolag

Driven säljare till EdTech-bolag

Har du erfarenhet av kompetens- och verksamhetsutveckling samt går igång på att skapa affärer, bygga nära relationer, göra skillnad och ha roligt på vägen? Vill du jobba i ett expansivt och internationellt företag i en spännande bransch? Passar devisen "aldrig allvarlig, alltid seriös" in på dig?

Promote söker nu en säljare, med fokus på Sverige, som ska förstärka vårt affärsutvecklingsteam. Du har ett starkt eget driv och arbetar med hela processen från prospektering, leadsgenerering, offertarbete och försäljning. Du identifierar behov av verksamhetsutveckling hos våra kunder och hur dessa kan lösas genom storskaliga kompetensutvecklingsinsatser. Du driver och utvecklar långsiktiga och lönsamma kundrelationer och deltar i arbetet att lägga upp strategier och planer för vår marknadsbearbetning.

Promote har en expansiv och prestigelös företagskultur med kompetenta, ambitiösa och roliga medarbetare, platt organisation, närvarande ledarskap och stora utvecklingsmöjligheter. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm eller
Göteborg med goda möjligheter till distansarbete. Du kommer att ha kollegor från Sverige, Brasilien, Sydafrika, USA, England och Frankrike så det är bra om du behärskar engelska i tal och skrift.

Arbetsbeskrivning

Hos Promote arbetar du både nära kunden och våra interna team bestående av learning designers, customer success managers, implementation leads, software developers och marketing.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat att omfatta:
  • Nykundsbearbetning,prospektering och leadsgenerering
  • Vidareutveckling av befintliga kunder
  • Delta i framtagande av lösningsförslag
  • Ansvara för uppföljning av leveranser
Den formella placeringsorten är antingen Stockholm eller Göteborg men då vi jobbar mycket på distans spelar det mindre roll vart du bor.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års, gärna längre, erfarenhet av att ha skapat lönsamma kundrelationer inom B2B. Erfarenhet från exempelvis HR, Learning and Development, e-learning, LMS/edtech är meriterande.

För att trivas i rollen tror vi att du är en person med mycket energi och ett starkt eget driv, du är rådgivande och förtroendeingivande. Du räds inte utmaningar, har en god förmåga att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer och besitter ett gott affärsmannaskap.

Låter det intressant? Intervjuer sker löpande så skicka en ansökan innehållandes vad du tror vi kan tycka är intressant så snart som möjligt.

Önskat tillträde: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid

Vid frågor, kontakta Jon Serrander, VD, på tel 070-8706870 eller jon.serrander@promoteint.com.
Mer info
Kontaktperson Jon Serrander
Telefon 070-870 68 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://promoteint.com/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Promote International är ett ledande edtech-bolag och tillhandahåller en prisbelönt lärplattform, en evidensbaserad designmetodik samt nyckelfärdiga kompetensutvecklingslösningar till både utbildningsföretag och interna utbildningsavdelningar. Vi har kunder i över 30 länder och förutom ett stort antal utbildningsföretag kan nämnas Ericsson, General Motors, Scania, Ambea, Stena, Orkla, AtlasCopco, Worldpay, Toyota, Yamaha, IQvia, Getinge, Electrolux och ABSA.