Kredit och Inkassohandläggare

Kredit och Inkassohandläggare

Kredit och inkassohandläggare till Administrationsavdelningen
Vi på Promentor Finans växer och behöver utöka vår administrationsavdelning och söker därför en serviceinriktad kredit och inkassohandläggare. Administrationen hanterar förutom kredit och inkassohandläggning även kundtjänst och hantering av administrativa arbetsuppgifter. Vi är ett gäng som har roligt tillsammans där alla tillsammans bidrar för att uppnå avdelningens gemensamma mål.

Om rollen
I tjänsten som kredit och inkassohandläggare arbetar du med hantering av fakturaköp, företagslån och privatlån. I arbetsuppgifterna ingår allt från riskbedömningar, kreditbedömningar, regelefterlevnad till registrering av avtal, fakturor, avstämningar och inkassohandläggning. Du har dagligen kontakt med kunder via mail och telefon. För rätt sökande är detta ett unikt tillfälle att få vara med och påverka i en spännande och snabb utveckling för bolaget.

Din profil
Vi söker dig som trivs i en utvecklande miljö där engagemang, förbättringar och noggrannhet är en självklar del av jobbet. Är du en person som gillar att samarbeta med andra och sprider en positiv stämning runt omkring dig så passar du bra i vårt team. Vi ser gärna att du har följande egenskaper:

  • Du har lägst gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning, meriterande om du är vidareutbildad inom ekonomi.
  • Du har tidigare erfarenhet av arbete inom bank och finans med kredit och inkassohandläggning.
  • Du gillar att arbeta i högt tempo och är orädd för nya situationer.
  • Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ.
  • Du är noggrann och har det där extra kontrollögat.
  • Du är en Team-player.

Goda kunskaper i tal och skrift samt i Office paketet ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder
Vi sitter i nya fräscha lokaler på Kungsgatan i Stockholm som erbjuder dig en nytänkande, händelserik arbetsplats med drivna och härliga kollegor. För rätt person med rätt attityd och driv, finns det stora möjligheter för utveckling inom företaget.

Din ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till maria.temml@promentorfinans.se. Märk din ansökan med "Kredithandläggare".Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Maria Temml
Email Mejla Maria Temml
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://promentorfinans.se/
Sista ansökningsdag 26 apr (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Promentor Finans är ett ungt
finansbolag med höga tillväxtmål. Promentor Finans fokuserar på att tillhandahålla tjänster inom fordringshantering till medelstora och stora företag i Sverige, samt privatlån. Vi är måna om att bidra till att stärka våra kunders befintliga affärer och att möjliggöra fler lönsamma affärer för våra kunder – och vi arbetar alltid med ett starkt engagemang för kundens bästa. Vår erfarna personal tillsammans med en mycket modern och flexibel IT-miljö gör att vi kan uppfylla de behov som varje bransch och specifik kund har. Ett av våra honnörsord är trygghet. Promentor Finans har starka och engagerade ägare och ingår i en koncern med intressen i flera företag och fastighetsprojekt. Vi möjliggör affärer! Läs mer om oss på http://www.promentorfinans.se