Vi ser ett fortsatt starkt behov och efterfrågan av våra produkter och tjänster. Därför söker vi nu ytterligare två

Säljare / Account Manager

Placering i Stockholm

Vill du vara med och bidra till fler hållbara medarbetare på Sveriges arbetsplatser? Våra tjänster hjälper både arbetsgivaren att minska sjukskrivningar och öka välmåendet hos medarbetarna. Om du värdesätter hälsa och är en person med hög energinivå som älskar att göra affärer, då kanske vi har drömjobbet för dig!

Vi är inne i en positiv trend. För tredje året i rad ökar vi i både omsättning och vinst. Vi satsar fortsatt framåt och expanderar. Därför söker vi nu två nya säljare till vårt team i Stockholm. 2023 firar vi 20 år som företag och du kommer då få vara en del av den satsning vi gör.
Vår affärsidé är att tillhandahålla en metod som hjälper arbetsgivaren att bedriva ett effektivt hälsoarbete genom att ge alla medarbetare möjlighet till mental och fysisk återhämtning på arbetsplatsen.

Vi söker dig som vill jobba som säljare / Account Manager. Antingen har du tidigare erfarenhet, eller ett stort intresse av att starta en karriär inom försäljning. Du kommer att få ansvar för en befintlig kundportfölj samt även arbeta med nykundsbearbetning.

Om jobbet
Du kommer att utgå ifrån kontoret i Stockholm två dagar i veckan, resterande tid kan du själv välja din utgångspunkt. Lämplig bostadsort är i Stockholms län. På kontoret i Stockholm är vi sju personer inom olika roller, där du blir en viktig del i gänget.

Rebecca, säljare hos Promas:

"Promas har en ledning som är genuint intresserade av att jobba för en bra och inkluderande arbetsplats. Det är tydligt hur detta leder till ett gott samarbete hos alla medarbetare.

Här har alla en känsla för vad som gör det lilla extra. Det som också är en stor del till att jag älskar mitt jobb är alla underbara kunder jag dagligen får träffa."


Här kan du läsa hela intervjun med Rebecca och hennes kollegor där du får reda på mer om hur det är att arbeta som säljare på Promas: https://career.masterhelp.se/promas

Ditt uppdrag
På Promas får du möjlighet att hjälpa människor att förändra sin hälsa och sina liv till det bättre. Idag stressar många för mycket och behöver ett verktyg för att hantera detta. Därför är behovet av återhämtning på arbetsplatsen stort. Några av fördelarna våra kunder upplever är att de får bättre sömn, ökad arbetsglädje och ökad förmåga att hantera stress. 85 % upplever sig t ex mindre stressade efter att de använt vårt verktyg.

En stor fördel för arbetsgivaren är minskade sjukskrivningskostnader och mer engagerade och hållbara medarbetare.

Du kommer att verka i en tillväxtbransch. Intresset för hälsofrämjande insatser ökar och du kommer bli en viktig samarbetspartner till våra kunder inom området hälsa. Ditt uppdrag innebär att du skapar nya affärer och utvecklar affärskontakterna med befintliga kunder i stora och små organisationer.


Vi vill att du har följande egenskaper:

  • Är en driven och positiv person
  • Tycker om att göra affärer
  • Är kreativ och strukturerad
  • Och sist - men inte minst - har förmågan att skapa förtroende.


Varför jobba på Promas?
Det finns många anledningar till varför Promas är en bra arbetsplats. Vi erbjuder bra förmåner där grundtryggheten innefattar grundlön, en konkurrenskraftig provisionsmodell, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vi tror på frihet under ansvar och våra säljare har stora möjligheter att påverka sin egen arbetssituation. Dessutom har vi en fantastisk laganda i företaget med många sociala aktiviteter, coaching, stöd och vidareutbildning.

Vårt erbjudande till våra kunder är mycket starkt och vi kan stoltsera med starka referenser, men det är våra duktiga säljare som gör att vi når hela vägen in i mål. Nu söker vi någon som kan förstärka vårt team ytterligare.


"Jag har varit med på Promas resa sedan 2004 i olika roller. Vi har tillsammans skapat ett företag som idag är en intressant och viktig samarbetspartner på många arbetsplatser i Sverige. Vår vision är att vara det självklara valet för företag som vill uppnå optimal återhämtning på jobbet.

I min roll har jag förmånen att främst fokusera på att stödja våra härliga säljare. Vi är ett underbart gäng på 10 unika personligheter som stimuleras av att peppa varandra till att nå våra mål."

- Rasmus Öfverström, försäljningschef


Låter det som en utmaning för dig?
Välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Har du frågor om jobbet är du välkommen att höra av dig till Rasmus via mail rasmus.ofverstrom@promas.se eller telefon 070-191 87 15.

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Kom och bli en del av vårt gäng!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 3 jan 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!