Reliningstekniker sökes till Stockholmskontoret!

Reliningstekniker sökes till Stockholmskontoret!

Vill du bli en del av Proline Group?

Proline Group är marknadsledande inom
rörrenovering av fastigheter. Vi erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda både dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och boende.

Med vår egenutvecklade PROLINE-metod renoverar vi de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt. Alternativt använder vi vår PROSOC-metod där vi vränger in ett flexibelt foder med de gamla rören som form där resultatet blir ett nytt nästintill självbärande rör.

Vi är en helhetsleverantör som utför
arbetet helt i egen regi för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande och bemötande.

Som reliningstekniker på Proline Group
erbjuds du ett varierat arbete i en lika varierande arbetsmiljö med möjligheter att utvecklas som person.

Läs gärna mer om Proline Group på vår
hemsida http://proline-group.com/sv

Vem söker vi?

Serviceinriktat uppträdande

Som reliningstekniker arbetar du både i hemmen hos människor, på byggarbetsplatser och på institutioner såsom sjukhus och skola. Du har också kontakt med fastighetsägare och förvaltare. I alla möten och situationer uppträder och agerar du på ett trevligt, professionellt och prestigelöst sätt mot både beställare, de människor som cirkulerar på arbetsplatsen och dina kollegor.

Kompetenser och krav

Då arbetet som reliningstekniker är av väldigt skiftande karaktär och omfattar många olika moment ser vi gärna att du som söker har byggkunskaper och/eller erfarenhet av VVS. Eftersom du arbetar i ett lag om två bör du också vara en lagspelare som arbetar strukturerat och proaktivt utefter vad situationen kräver med stöd av en arbetsledare.

Det är ett krav att du behärskar det svenska språket, har körkortsbehörighet B samt ett prickfritt belastningsregister (utdrag kommer att begäras).

Ansvarstagande och engagemang

Alla i vår organisation har ett personligt ansvar för sitt arbete och sitt agerande. Detta kräver ett stort personligt engagemang som också innebär en stor frihet under ansvar.

Är du den vi söker?

Vill du skicka in din
ansökan och/eller har vidare frågor om tjänsten vänligen kontakta produktionsledaren Henrik Karlsson på henrik.karlsson@proline-group.se
och märk ditt mejl med "Reliningstekniker till
Stockholmskontoret".

Urval för tjänsten sker
löpande så skicka in din ansökan snarast!
Mer info
Email Mejla Proline Öst AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://proline-group.com/sv
Sista ansökningsdag 28 aug (6 dagar kvar)