Kvalitetssamordnare

Kvalitetssamordnare

Kvalitetssamordnare till Projektstaben
Vill du vara en viktig del av ett kompetensdrivet och värderingsstyrt konsultföretag som leder några av Sveriges största och mest intressanta projekt inom samhällsbyggande och infrastruktur?

Då är rollen som Kvalitetssamordnare hos oss på Projektstaben något för dig!

Vår styrka ligger i våra medarbetares engagemang och kompetens. Det är därför naturligt att vi sätter medarbetarnas välmående först. En god arbetsmiljö som stimulerar och främjar nytänkande ser vi som en självklarhet. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst i Stockholm.

Kvalifikationer:
  • Minst högskoleutbildning eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av kvalitetsarbete
  • Minst 3 års erfarenhet från bygg/anläggningsprojekt
  • Goda kunskaper och erfarenhet av kvalitetsledningssystem och specifikt ISO 9001
  • Erfarenhet av projektledning
  • Du talar och skriver svenska obehindrat
Vi ser även att du har kompetens inom områden som arbetsmiljö och miljö kopplat till bygg/anläggningsprojekt samt erfarenhet från processkartläggning och riskhantering (riskanalyser). Har du även kunskap om kvalitetsrevisionsarbete så är det meriterande men inget krav.

Då vi är ett värderingstyrt bolag kommer stor vikt att läggas vid den sökandes personliga egenskaper som bärare av våra värderingar. Professionalism är en självklarhet i relationen med oss, både som kund och som medarbetare. Vi agerar med integritet, håller vad vi lovar och bemöter alla med respekt. Vi är lagspelare som samverkar och ser till projektens helhet. Genom kvalitativa leveranser skapar vi mervärde för våra kunder. Låter detta som något för dig?

Din ansökan
Skicka in din ansökan redan nu, urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Du kan även enkelt ansöka med din LinkedIn profil som CV.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.projektstaben.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (4 dagar kvar)