Arbetsmiljökonsult

Arbetsmiljökonsult

Arbetsmiljökonsult till Projektstaben
Vill du vara en viktig del av ett kompetensdrivet och värderingsstyrt konsultföretag som leder några av Sveriges största och mest intressanta projekt inom samhällsbyggande och infrastruktur?

Då är rollen som Arbetsmiljökonsult hos oss på Projektstaben något för dig!

Vår styrka ligger i våra medarbetares engagemang och kompetens. Det är därför naturligt att vi sätter medarbetarnas välmående först. En god arbetsmiljö som stimulerar och främjar nytänkande ser vi som en självklarhet. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst i Stockholm.

Kvalifikationer
  • Minst högskoleutbildning eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av arbetsmiljöarbete i större anläggningsprojekt/infrastrukturprojekt eller motsvarande
  • Du talar och skriver svenska obehindrat
Då vi är ett värderingstyrt bolag kommer stor vikt att läggas vid den sökandes personliga egenskaper som bärare av våra värderingar. Professionalism är en självklarhet i relationen med oss, både som kund och som medarbetare.

Vi agerar med integritet, håller vad vi lovar och bemöter alla med respekt. Vi är lagspelare som samverkar och ser till projektens helhet. Genom kvalitativa leveranser skapar vi mervärde för våra kunder.

Låter detta som något för dig?

Din ansökan
Skicka in din ansökan redan nu, urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Du kan även enkelt ansöka med din LinkedIn profil som CV.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.projektstaben.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (2 dagar kvar)