Byggledare / Projektledare till växande husleverantör

Byggledare / Projektledare till växande husleverantör

Byggledare/projektledare till växande huslevernatör i Stockholmsregionen. Vi har flertalet projekt i varierande storlektar (villor, parhus flerbostadshus, lägenhetshus) igång där dagligt besök och kvalitetskontroll behövs.

Vi söker en driven person som är baserad i stockholmsregionen, har snickarbakgrund och god kunskap kring byggnation och konstruktion.

Arbetet är varierande och består av projektering med möten på kontoret på södermalm men också en stor del av tiden på plats ute på byggen för att kontrollera att tidsplan och arbeten går enligt plan.
Mer info
Kontaktperson Jesper Karlsmyr
Telefon 086515550
Email Mejla Jesper Karlsmyr
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Snickare, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.projekthus.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Projekthus i Sverige AB har som affärsidé att erbjuda marknadens mest prisvärda trähus till bostadsutvecklare och privatpersoner.

Vi har fleratalet projekt igång i olika storlekar (villor, parhus, flerbostadshus och lägenhetshus). Vi erbjuder både stommontage men också totalentreprenad.

Vår huvudmarknad är stockholmsregionen men har även projekt på andra order runt om i Sverige.

Projekthus i Sverige AB samarbetar med en av Ukrainas största aktörer av prefabricerade hus. All konstruktion uppfyller svenska standarder och Boverkets konstruktionsregler EKS11.

För mer information se: www.projekthus.se