Sales Support till ProfilGruppen

Sales Support till ProfilGruppen

Vill du arbeta i en roll som innefattar många kontaktytor med en variationsrik vardag?

Vill du arbeta i ett härligt team som är kundfokuserade?

Då kan tjänsten som Sales Support hos vår kund ProfilGruppen vara någonting för dig!

Vi kommer att gå igenom ansökningar under v2 och v3 pga. julledighet.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå. Idag har koncernen cirka 460 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,6 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Sales Support erbjuds du ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till ProfilGruppens fortsatta positiva utveckling.

Du kommer att ingå i ett professionellt team på tillsammans med säljare och säljtekniker där ni tillsammans ansvarar för affärer och förfrågningar både från befintliga och potentiella kunder.

Arbetsuppgifterna kan innefatta att hålla dialog med kunder gällande leveransbesked, reklamationshantering, prisuppdateringar m.m.

Teamets geografiska område omfattar Mälardalen och norra Sverige. Placeringen kommer att vara på kontoret i Marievik, Stockholm.

Hur kan en arbetsdag som Sales Support se ut?
  • Under dagen har jag ständig kontakt med kunderna via telefon och mail. De gör beställningar som jag registrerar i vårt affärssystem och bekräftar till kunderna. För att allt ska bli rätt gäller det att jag håller prislistor och andra underlag uppdaterade i affärssystemet. Varje dag ställer kunderna också frågor kring leveranstider, kanske har något hänt hos dem som gör att de undrar om vi kan leverera tidigare än utlovat och då undersöker jag det genom att fråga mina kollegor på logistik eller i produktion. Tillsammans jobbar vi för att ge kunden den bästa möjliga servicen. Många av kunderna pratar jag med ofta och känner ganska väl. Alla har jag inte träffat men ibland följer jag med säljaren på kundbesök och ibland kommer kunderna på besök hos oss. Att arbeta i ett team med tekniker och säljare som alla har kundens bästa för ögonen gör mitt jobb roligt. /Michael, Sales Support på ProfilGruppen
Din profil

I rollen som Sales Support ser vi att du har en allmänt god systemvana och har ett strukturerat arbetssätt.

Du känner dig trygg med att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Intresse och förståelse för teknik, konstruktion och tillverkning är en fördel. Meriterande är också om du har några års erfarenhet inom försäljning eller administration, med fördel från tillverkningsindustrin.

För att lyckas i rollen som Sales Support ser vi att du är en driven person med en god portion tålamod. Du trivs bra i en koordinerande roll där du fungerar som spindeln i nätet. Du är relationsskapande och har en stark serviceådra. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men kan också leda dig själv i det dagliga arbetet.

Övrigt:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Marievik, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och ProfilGruppens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till OnePartnerGroup. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom OnePartnerGroup men du kommer anställas direkt hos ProfilGruppen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se