Account Manager till ProfilGruppen

Account Manager till ProfilGruppen

Är du en driven och försäljningsorienterad lagspelare?

Vill du arbeta i ett företag som arbetar med framtidens material?

Då kan det vara dig vi söker, nu söker vi en Account Manager till vår kund ProfilGruppen.

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup. Alla ansökningar ska inkomma via webben med CV och personligt brev. För din information kommer vi behandla din ansökan efter vecka 32 på grund av semester. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Leveranschef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå. Idag har koncernen cirka 500 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,4 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

”I min roll som Account Manager på ProfilGruppen får jag chansen att arbeta med kunder i spännande branscher tillsammans med ett engagerat säljteam med högt kundfokus. Här jobbar jag med framtidens material i ett företag som ständigt utvecklas och tar marknadsandelar. Nu fortsätter vi resan framåt i och med investeringen i en helt ny produktionsanläggning.”

/Joel, Account Manager ProfilGruppen

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för försäljning, affärsutveckling och varumärkesbyggnad gentemot kunder i ProfilGruppens marknadsområde.

Du vårdar och utvecklar relationerna till befintliga kunder samtidigt som du stimuleras av att göra nya affärer och på så sätt knyta nya kunder till ProfilGruppen. Du kommer att arbeta med region Mälardalen. Rollen ställer stora krav på att du är såväl resultat- som lösningsorienterad. Du är kommersiellt ansvarig för dina kunder och är därför van vid förhandlingar. Att förstå kundernas behov och utvecklingspotential är också en viktig del av arbetet. Internt är du en engagerad lagspelare med ett flexibelt förhållningssätt.

ProfilGruppen erbjuder nu en tjänst som ger breda kontaktytor, både internt och externt i många olika områden och branscher. Du blir en del av ett professionellt säljteam där du får stort handlingsutrymme och variation i din vardag.

Vill du vara med på resan där ProfilGruppen fortsätter att ta marknadsandelar i Sverige är det hög tid att hoppa på tåget!

Din profil

Skallkrav:
  • Tidigare erfarenhet av B2b
  • Tekniskt intresse
  • Flytande kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • B-körkort (tjänstebil ingår i rollen)
Meriterande:
  • Branscherfarenhet
För att lyckas i rollen som Account Manager har du ett tekniskt intresse men framför allt förmåga att hitta produkttekniska och affärsmässiga lösningar på kundernas behov. Vi vill att du är van i att arbeta i ett högt tempo vilket betyder att du måste vara strukturerad. Som person är du relationsskapande där du skapar ett brett nätverk och bidrar till ett gott samarbete genom att dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål.

Övrigt:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm, Marievik

Lön: Fast lön

Denna rekryteringsprocess hanteras av oss på OnePartnerGroup och ProfilGruppens önskemål är att alla frågor om rollen hanteras av OnePartnerGroup.

Du kommer att bli anställd direkt hos ProfilGruppen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 aug 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se