Proffsmagasinet söker Lagerchef (vikariat)

Proffsmagasinet söker Lagerchef (vikariat)

Proffsmagasinet söker just nu en lagerchef till sin verksamhet på Kilabergsvägen i Hägersten. Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig mellan 15 februari - 31 augusti 2021.

Som Lagerchef på Proffsmagasinet kommer du att ansvara för hela lagerverksamheten. Du kommer att vara en viktig del i bolagets utveckling och arbeta nära alla avdelningar då Proffsmagasinets mål är att ständigt förbättra sitt kunderbjudande och sina processer.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Ansvar för personal på lagret
  • Ansvar för att den dagliga operativa verksamheten fungerar, är effektiv samt når de mål som är uppsatta.
  • Ansvar för effektiv bemanning på lagret.
  • Inköp av emballage samt diverse material till lagret.
  • Ansvar för att rutiner och policys efterlevs.
  • Samarbete och dialog med Kundservice-, Inköps- och Marknadsavdelningen.
  • Ansvar för kundupplevelsen och att samtliga beslut fattas med kundens bästa i fokus!
Lagerchefen rapporterar till Proffsmagasinets CFO/COO.

Krav på person
Vi söker dig som har erfarenhet av att lagerverksamhet med inriktning mot slutkund. Erfarenhet av E-handel är meriterande. Du är driven, lösningsorienterad, har erfarenhet av personalansvar samt en god förmåga att leda människor mot ett gemensamt mål och kunden i fokus! Vidare är det viktigt att du är prestigelös, anpassningsbar och lyhörd. Du bör ha god kännedom om kollektivavtal och är van att arbeta enligt säkerhetsrutiner, riktlinjer och policys. Du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrigt
Visstidsanställning: 15 februari -31 augusti 2021.
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan.
Arbetstid: Mån - fre, kl 08-17.
Adress: Kilabergsvägen, Hägersten, Stockholm.

Företagspresentation
Proffsmagasinet är Nordens ledande E-handel inom verktyg och mätinstrument. Verksamheten bedrivs på webbplatserna Proffsmagasinet.se, Staypro.no, Staypro.fi samt Verktygsproffsen.se. Den primära målgruppen är företag då sortimentet består av produkter riktade mot den professionella användaren. Vi välkomnar även privatpersoner som vill köpa högkvalitativa produkter. Vi är ett team på ca 100 personer baserat i Stockholm, där vi har kontor, butik och lager. Med en tekniskt kompetent kundtjänst hjälper vi kunden att köpa rätt produkt till rätt användningsområde. Verksamheten är extremt expansiv och har sedan start vuxit med ca 50% per år. Idag omsätter verksamheten ca 700 miljoner kronor med god lönsamhet. I januari 2018 förvärvades bolaget av Ahlsell som är den ledande nordiska distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter.

Om performiq
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Oscar Dahl på 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten - kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Proffsmagasinet, Lagerchef, Arbetsledare, Teamleader, lager, e-handel
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.