Kundservicemedarbetare med VVS-kunskaper till Proffsmagasinet!

Kundservicemedarbetare med VVS-kunskaper till Proffsmagasinet!

Är du en orädd person som älskar att ge service i världsklass? Är du en problemlösare som tycker om att ta egna initiativ? Proffsmagasinet expanderar och söker just nu en kollega till sitt kundserviceteam, kanske är det dig vi söker?

Som kundservicemedarbetare på Proffsmagasinet ingår du i en arbetsgrupp om 20 personer som dagligen hjälper kunder via mail, telefon och ute i deras showroom. Proffsmagasinet arbetar mot både företagskunder och privatpersoner, och du svarar på frågor gällande Proffsmagasinets VVS-produkter och övriga sortiment.

Dina arbetsuppgifter är tex:
  • Besvara inkommande frågor via telefon, mail och chatt.
  • Informera kunder om leveranser, lagerstatus, fakturor mm.
  • Kontakt med leverantörer och samarbetspartners.
  • Hjälpa kunder i showroom.
Vi söker dig som har arbetat inom service eller försäljning tidigare, gärna inom detaljhandeln. Du har en vilja att alltid hjälpa kunden på bästa sätt, och du är en person som tycker om att ständigt utvecklas och lära dig mer. Vi ser det som meriterande om du har bransch och/eller produktkunskap inom VVS.

Personliga egenskaper:
  • Ordningsam och driven.
  • Noggrann och självgående.
  • Tar egna initiativ och är serviceminded.
  • God samarbetsförmåga.
Bolaget växer och utvecklas och det finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig som medarbetare på Proffsmagasinet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.