Junior Pricing Analyst till Proffsmagasinet

Junior Pricing Analyst till Proffsmagasinet

Är du i början av din karriär inom pricing / controlling och vill komma till ett snabbt växande e-handelsbolag? Då kan det här vara tjänsten för dig!
Hos oss kommer du få arbeta med prissättning och förvaltning av vårt pricingsystem men även jobba med löpande förbättringsarbete inom inköpsteamet.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Vi är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. Vi växer och söker en junior Pricing Analyst till vårt inköpsteam.

Primärt kommer du att tillsammans med en kollega ansvara för prissättning och registervård för alla våra produkter, drift och förvaltning av vårt pricingsystem samt controlling av våra nyckeltal. Du kommer också att få arbeta löpande med förbättringsarbete kring våra processer, i projektform inom Inköpsteamet och Produkt-divisionen.

I rollen som Pricing Analyst kommer du bland annat att:
  • Föra dialog med leverantörer och följa upp med inköpsavdelningen.
  • Arbeta med systemförvaltning av prishanteringssystemet.
  • Arbeta med konstadsstruktur och fraktkostnad tillsammans med ekonomiavdelningen.
  • Ansvara för att upprätthålla och hålla prissättningsdatabasen uppdaterad med inköpspriser från alla distributörer, kampanjpriser och försäljningspriser.
KRAV PÅ PERSON
Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning på analys. Kanske har du studerat ekonomi eller industriell ekonomi.
Vi tror att du är nyutexaminerad eller har arbetat något år i en roll med analys, kanske som controller eller i en inköpsfunktion.
Du har en positiv approach och en vilja att lära dig nya saker. Du har god analytisk förmåga och du uppskattar att arbeta processutvecklande. Du har systemvana och van vid att bearbeta data i Excel.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Liljeholmskajen, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Proffsmagasinet är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. Vi lagerför stora delar av vårt sortiment vilket garanterar snabba leveranser och möjlighet till upphämtning från vår hämtlager i Stockholm.

Sedan 2007 tillhandahåller Proffsmagasinet produkter utvalda för medvetna hantverkare och hemmafixare. Med över 60 000 produkter i sortimentet - noga utvalda från de bästa varumärkena - erbjuder Proffsmagasinet kvalitetsprodukter med snabba leveranser över hela Sverige. Över 200 000 nöjda kunder har redan upptäckt det heltäckande sortimentet och fått hjälp och råd från vår duktiga kundservice.

Sökord: pricing analyst, controller, inköpare
Mer info
Kontaktperson Mattias Söderberg
Telefon 072-157 27 76
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.