Inköpare till Proffsmagasinet

Inköpare till Proffsmagasinet

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Vi är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. Vi växer och söker Inköpare till ett av våra inköpsteam.

Som inköpare på Proffsmagasinet är du ytterst ansvarig i vår leverantörskontakt, där dina arbetsuppgifter inom ditt produktområde inkluderar sälj-, kampanjplanering, inköp och att utveckla vårt sortiment mot slutkund. Du kommer jobba i ett team med tio andra kollegor och tillsammans vara med och förbättra, utveckla och skapa den bästa e-handelslösningen för våra kunder.

I rollen som Inköpare kommer du bland annat att:
  • Föra dialog med leverantörer och följa upp med inköpsavdelningen.
  • Jobba med utvecklingsmål på breddning av ditt sortiment och försäljning/aktivering tillsammans med våra kampanjkoordinatorer, marknadsavdelning och ledning.
  • Säkerställa kvalité på presentation av sortiment i e-handel och vara drivande i att utveckla vår presentation av sortiment på site.
Tanken är att du skall jobba aktivt med ansvar för våra befintliga leverantörer.

Krav på person
Vi söker dig som har en akademisk examen och vi tror att du har arbetat några år i inom produktområden eller med ansvar för flera leverantörer i en roll som inköpare, säljare produkt/sortimentansvarig i en snabbrörlig organisation.

Du har en positiv approach och en vilja att lära dig nya saker. Du har god analytisk förmåga och du uppskattar att arbeta processutvecklande. Du har systemvana och van vid att bearbeta data i Excel.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Liljeholmskajen, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Proffsmagasinet är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. Vi lagerför stora delar av vårt sortiment vilket garanterar snabba leveranser och möjlighet till upphämtning från vår hämtlager i Stockholm.

Sedan 2007 tillhandahåller Proffsmagasinet produkter utvalda för medvetna hantverkare och hemmafixare. Med över 60 000 produkter i sortimentet - noga utvalda från de bästa varumärkena - erbjuder Proffsmagasinet kvalitetsprodukter med snabba leveranser över hela Sverige. Över 200 000 nöjda kunder har redan upptäckt det heltäckande sortimentet och fått hjälp och råd från vår duktiga kundservice.
Sökord: pricing analyst, controller, inköpare
Mer info
Kontaktperson Mattias Söderberg
Telefon 072-157 27 76
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 20 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.