Studerande produktägare Microsoft 365

Studerande produktägare Microsoft 365

Är du student och har kunskap inom Microsoft 365? Vill du kombinera dina studier med ett meriterande och utvecklande extrajobb? Då kan tjänsten som junior produktägare till bolaget Jernhusen vara för dig! Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten
Jernhusen är ett nytänkande bolag som utvecklar, förvaltar och äger fastigheter längs den svenska järnvägen. Nu söker de en driven student till avdelningen Verksamhetsutveckling, som vid sidan av studierna vill utveckla sina kunskaper inom Microsoft 365.

Du erbjuds
 • Möjlighet att arbeta på ett bolag som gör skillnad i stora och viktiga samhällsprojekt
 • Ett flexibelt extrajobb som ger dig värdefulla erfarenheter
 • En fot in i en framtidsbransch hos ett bolag som värnar om personlig utveckling, lärande och balans mellan arbete och fritid
Arbetsuppgifter
I rollen som junior produktägare kommer du att tillsammans med verksamhetsarkitekter och IT-arkitekter arbeta nära verksamheten i frågor kring teknisk systemförvaltning, digitalisering och förändringsledning. Du kommer bland annat att:
 • Agera specialist i frågor som berör produkterna
 • Lyssna in och föreslå effektiviseringsmöjligheter i arbetets utformning
 • Driva mindre digitaliseringsprojekt
Vi söker dig som:
 • Läser en YH-utbildning eller universitetsutbildning inom IT-området
 • Har ett stort intresse för Microsofts produkter
 • Har kunskaper inom SharePoint Online, Office 365, Microsoft Teams och Microsoft Lists.
Vi ser det som starkt meriterande om du:
 • Har erfarenhet inom Power Automate, Power Apps, Power Shell och Json
 • Har erfarenhet av att felsöka och optimera system
Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som junior produktägare. Då du kommer att arbeta som specialist och delge kunskap till verksamheten, ser vi att du är serviceorienterad och kommunikativ. Vidare att tror vi att du är intresserad av förändringsledning, verksamhetsutveckling och/eller produktägarskap, och ser dig arbeta inom dessa områden i framtiden.

Du kommer att arbeta som konsult hos Jernhusen genom vår bemanningsverksamhet på Professionals Nord. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta cirka 2 dagar i veckan från och med augusti 2022 till juni 2023. Jernhusens önskemål är att alla frågor om tjänsten går till info@pn.se

START: Augusti
OMFATTNING: Deltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Ansök om tjänsten nedan genom att fylla i dina uppgifter och bifoga dokument. Du kan också logga in på "Mina sidor" efter att du har bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil som ökar din chans att få ditt drömjobb! Vi granskar urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs. Tyvärr tar vi inte emot ansökningar via e-post, men om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!