Kundansvarig till PN Stockholm

Kundansvarig till PN Stockholm

Professionals Nord fortsätter sin storsatsning och under 2021 öppnade vi fem nya kontor som går som tåget. Nyckeln har varit att anställa branschens bästa medarbetare.
På Stockholmskontoret har vi gått från tre medarbetare till hela 11 fantastiska kollegor. Nu söker vi vår nästa stjärna som vill flytta med oss till vårt nya kontor på Sankt Eriksgatan, Vasastan.

Information om tjänsten
Nu söker vi dig som tillsammans med oss i Stockholm & PN ska ta marknaden till helt nya nivåer!
Tillsammans med dina kollegor i bolaget säkerställer du Stockholms nyetablering och är redo att gasa från dag ett. Här kommer du att arbeta tillsammans med Lucas, Kathinka, Robin, Emil, Liam, Frida, Amanda, Filippa, Louise, Hanna och Fredrik, skicka gärna i väg en kontaktförfrågan på Linkedin!
Du kommer givet erbjudas vidareutbildning och alla verktyg som krävs i rollen för att lyckas! Här existerar ingen söndagsångest och vi ser fram emot att komma i kontakt med just dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer in i en uppbyggnadsfas i bolaget där karriärvägarna kommer vara många. Här får du blandningen av att tillhöra ett kontor i tillväxt men som har en koncern med muskler. Du får vara med i alla frågor som rör tillväxten i Stockholm, och får verkligen chansen att påverka.
Som kundansvarig hos oss i Stockholm kommer du att få jobba med både stora och små kunder i olika affärsområden. Du kommer att få ta över en hel del varma samarbeten samtidigt som du självklart alltid försöker hitta ny mark att utforska.
Du kommer att jobba i nära samarbeten med dina konsultchefer där ni tillsammans ser till att fler personer får möjligheten att göra karriär samtidigt som våra samarbetspartners får de bästa medarbetarna.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet från Bemannings- och rekryteringsbranschen mot tjänstemannasidan
  • Pratar och skriver svenska & engelska flytande då våra kunder kräver det
För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!

Du är:
  • Affärsorienterad & Målinriktad
  • Effektiv
  • Teamplayer
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + bonus
Kontaktperson: Lucas Bryggman, Leveranschef 072 3000 329

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Leveranschef Lucas Bryggman på Lucas.Bryggman@pn.se
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0723000329
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!