Junior Talent Acqusition till expansivt Tech-bolag

Junior Talent Acqusition till expansivt Tech-bolag

Inledning:
Har du arbetat inom rekrytering i något års tid och känner dig redo att ta nästa steg i karriären? Här får du möjlighet att arbeta med ett bolag som är världsledande inom sitt område och har stora planer att fortsätta växa i högt tempo!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Talent Acqusition. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under en kortare period med Intentionen att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
* En gedigen introduktion för bästa möjliga start
  • Att bli en del av ett erfaret rekryteringsteam
  • Goda utvecklingsmöjligheter i ett expansivt bolag
  • Möjligheter att arbeta med internationell rekrytering
Arbetsuppgifter
Som Talent Acqusition ansvarar du över rekryteringsprocessen från ax till limpa. Arbetet handlar om Inhouse rekrytering främst inom tech området. Du har även ansvar för Employer Branding. Företaget är expansivt och det betyder att du även blir delaktig i rekrytering av andra typer av tjänster. Du rekryterar till kontoret i Stockholm, men då det är ett internationellt bolag öppnar det för att hela världen är din prospekteringsgrund. På företaget finns ett erfaret rekryteringsteam om cirka tio personer som finns som bollplank och stöd för dig.

Vi söker dig som:
Har arbetat med hela rekryteringsprocessen i minst ett års tid och nu känner dig redo att ta nästa kliv i karriären. Om du har utbildning inom området alternativt arbetat med internationell rekrytering ser vi det som meriterande för tjänsten men inte ett krav. Du behärskar det engelska språket i tal och skrift då det krävs i dialoger i arbetet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund.
Du är driven, resultatorienterad och besitter ett stort driv att utvecklas.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Jacob Matsson
Telefon 0738005038
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!