Jr Projektledare till världsledande fordonstillverkare!

Jr Projektledare till världsledande fordonstillverkare!

Vill du vara med på resan från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar? Skicka in din ansökan till rollen som Projektledare så pratar vi mer om hur du kan bidra!

Information om kundföretaget

Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer. De värderar kreativitet, problemlösning och kritiskt tänkande högt och gruppen kännetecknas av en vilja att ständigt bli bättre.


Information om rollen


Din grupp arbetar med skräddarsydda civila produktutvecklingsprojekt, initierade av försäljnings- och marknadsavdelningen. Varje projekt baseras på specifika kundförfrågningar av skräddarsydda produkter och fordon. Varje projektledare hanterar vanligtvis ett antal tvärfunktionella projekt parallellt, där ledtiden kan variera från 1 upp till 5+ år beroende på storlek och komplexitet.

Gruppen består av 12 omtänksamma, kunniga och glada projektledare som nu behöver förstärkning. Det är en jämn fördelning mellan kön, åldrar, bakgrund och erfarenheter som bidrar till en härlig stämning och där samarbete är en självklarhet.


Arbetsuppgifter


Din vardag är full av spännande projekt och snabba förändringar. Du har kunden i fokus och brinner för tvärfunktionellt samarbete och kommer bland annat att:
 • besvara förfrågningar med hjälp av ingenjörer och utvecklare
 • sätta leveransplaner på bekräftade ordrar
 • säkerställa att projekten levererar rätt aktiviteter i tid, till rätt kvalitet och kostnad.
 • vara delaktig i en mix av samarbeten och träffa olika intressenter, kompetenser och personligheter.
 • arbeta med ständiga förbättringar är en naturlig del av verksamheten du ställer snabbt om vid plötsliga förändringar.
Du erbjuds:
 • Att lära dig mer om, och vara med på en agil resa där du får lära dig framtidens transport
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter inom projektledning, bolaget uppmuntrar utveckling internt
 • En plats i ett team med riktigt drivna personer som ser fram emot att agera mentor och utveckla dig
 • Flexibelt arbete hemifrån eller från kontoret (ca 50/50)
Vi söker dig som

Är kommunikativ och relationsbyggande med ett intresse för teknik och nya lösningar. Vidare har du:
 • en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
 • goda kunskaper inom Microsoft-paketet
Då du kommer jobba med breda kontaktytor inom organisationen ser vi att du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.


Information om tjänsten


Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Projektledare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje/remote
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!