Informationsarkitekt till offentlig sektor

Informationsarkitekt till offentlig sektor

Arbeta som IT-konsult hos Professionals Nord på ett fast uppdrag inom offentlig sektor med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du en tillsvidareanställning och ett fast uppdrag ute hos vår kund med uppstart i årsskiftet.

Information om tjänsten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Inledningsvis erbjuder vi dig ett fast uppdrag inom offentlig sektor i en ny grupp som startas igång i vår i en spännande satsning. Därefter sätter vi ramarna för om du vill fortsätta utvecklas tillsammans med dem eller om du är redo för nya uppdrag genom Professionals Nord, vilket bestäms i samråd med din konsultchef.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som informationsarkitekt arbetar du med att ta fram informationsmodeller på övergripande såväl som detaljerad nivå. Arbetet innebär att kunna leda olika former av arbetsmöten, analysera behov och ställa undersökande frågor samt sammanställa dessa i en övergripande arkitekturbeskrivning.
Arbetet innebär även att ingå i en arkitektur/krav/UX-grupp som har till uppdrag att fånga in och dokumentera verksamhetens behov.

Vi söker dig som

Har en IT-inriktad akademisk utbildning samt har arbetat minst ett år i uppdrag med informationshantering och arkitektur. Du har dokumenterad erfarenhet/ utbildning inom informationsarkitektur och övergripande kunskap inom IT och Teknik.

Vi söker dig som drivs av ny teknik och hela tiden vill utvecklas. För att trivas i rollen motiveras du av att arbeta i team. Du brinner för att skapa kod av hög kvalitet som är både förändringsbar och säker. Vidare ser vi gärna att du är driven, tar initiativ och har lätt för att samarbeta.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (30 dagar kvar)